resim
Tanguy Ndombélé Alvaro
Takım:Nice
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:27
Boy:1.81
Uyruk:Fransa
  • 847
    kendisine verilen paradan rahatsız olanlar var. evet kulübün parasını düzgün harcayamaması büyük bir eleştiri konusudur doğru. yalnız bu transferi yapan adamlar bu transferi hiç yapmayabilirlerdi. davinson ile tahta kapanabilirdi. üstelik bu transferi yapanlar bu arkadaşa verilen ücretlerden çok daha fazlasını geri dönüşsüz bir şekilde takıma hibe eden insanlar. mata'ya verilen 1.9 milyon da çok gereksiz görünüyordu ama alan bir şekilde çok daha fazlasını direk cebinden ödeme rızasında olunca beni de çok ilgilendirmiyor açıkçası.
    üstelik mata için değil ama ndombele için bir risk almak anlamsız değil. bu adam çok biricik bir futbolcu olduğunu çok net göstermiş bir adam. belki başarılı olunamayacak bu kumarda ama olunamaması bu arkadaşın halen açlığı çekilen biricik bir futbolcu olmadığını göstermez.
    üstüne üstlük henüz ortada bitmiş bir şey yok. taraftarın kendi kendine uydurduğu argümanlar olduğunu biliyorum. işte efendim en önemli maçlarımızda hazır olamayacaksa zaten bilmem ne vs vs. olmadı, olamadı diyelim. şubat ayından nisan ayına kadar düzgün oynasa adapte olsa bu adamların alıcıları mevcut. hiçbir şey yapamadı gönderirsin olur biter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın