resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2916
    sevdiğim, saydığım galatasaray yöneticisi.

    bu sözlüğü hatırlıyorum, dursun özbek ve hamamcıoğlu ikilisi çekişirken… inanın erden timur dursun özbek listesine girdikten sonra bile bir avuç insan olarak burada dursun özbek listesini destekledik. hepsini tek tek hatırlamasam da diğer destekleyen yazarlara da selam olsun. şimdi yoğun bir destek, arkasında güçlü bir kalabalık var. memnunum.

    ancak o zaman dursun özbek ile beraber liste yaptığı için eleştiriliyordu, çekimser bakılıyordu ve nispeten güçsüzdü. şimdi ise çok daha güçlü.

    ben hazır güçlü ve ehliyetli iken birkaç eleştiri yapmak istiyorum. transferler konusunda saha içi hususunda kesinlikle profesyonel bir yardım almalı. bu yardım galatasaray scout ekibi mi olur (pek beğendiğimi söyleyemem.) yoksa dışarıdan bir sportif direktör mü olur bilemiyorum. her transfer teknik ekibe sorulmaz. guardiola, eski bielsa, şu anki de zerbi falan değilse her alacağım oyuncuda teknik heyetin onayını aramazsın. son transfer dönemini bana göre overpaid geçirdi. süslü, şaşalı isimler var ortada ama işçi, hamal, takım oyuncusu var mı? davinson dışında hayır. işin ilginci bu isimlerin çoğu da sistem dahilinde oynarken zorlanıyor. son transfer dönemi iyi geçirilseydi bu sene avrupa’da kupa hayali kuruyor olabilirdim. hala uefa kupasında çok ilerilere gidebileceğimizi düşünüyorum ama kafada da soru işaretleri yok değil.

    kendisine başarılar diliyorum. elimizdeki en değerli galatasaray yöneticisi kendisi. yolu da uzun. umarım üyeler tarafından küstürülmeden devam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın