resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 6814
    kendi mevkisinde henüz tam olarak verim alamadığımız zaha oynamakta. kendisi de, maalesef, şampiyonlar ligi, milli maçlar ve ligin aynı anda oynandığı bu sıkışık fikstürde 10 numara pozisyonuna devşirilmeye çalışılıyor. kendi mevkisine geçtikten sonra da bir şekilde hali kalmıyor. bakın, yeni bir pozisyona alıştırılmaya çalışılıyor.

    rakiple sürekli boğuşarak pozisyona girdiğinde veya bir şekilde uzunca bir depar attıktan sonra beklemediğin bir anda topu önünde bulduğunda içeri yuvarlamak kolay olmuyor demek ki. bugün 24 ekim 2023 galatasaray bayern münih maçında affı olmayacak türden pozisyonları harcamış olabilir. kane de attığı golde altıpasta kaçırdı, ama önünde kaldı top şansına. ancak olayları sebeplerinden veya şartlarından kopartıp, sadece pozisyonu harcadı diyerek sonuçları konuşursak evet kerem sürekli kaçıran bir oyuncu oluyor. haklı olabilirsiniz. bugün sane de bir hayli pozisyon harcadı. kendisine de ptt topçusu diyelim o zaman. icardi’nin beşiktaş maçında boğuşup, mert’in sağından atamadığı gol de gayet kolaydı görünende. değil. öyle olmuyor demek ki. bizim tribünde izlerken ayaklarımızın titrediği gerginlikte bu insanlar top koşturuyor. tete ortaladı, kerem voleyi vurdu kaleci inanılmaz çıkardı. çıkaramasa bugün tete inceci, kerem sihirbazdı yine.

    herkes kendi gördüğünü yazıyor. benim fikrim, kerem gelişime oldukça açık ve verileni sürekli alabilen bir futbolcu. bugün tribünden çoğu kişi oynanan oyundan ve ortaya koyulan karakterden memnun ayrıldı. kişiler, kaçan pozisyonlara üzülüyor elbette. ama bu futbol, takım oyunu bir yerde. kerem’in kaçırdığı kadar, icardi de kaçırdı bugün. bakarsanız tete inanılmaz zorlama işlere girişti. torreira bir iki pozisyonda pas tercihi yapabilirdi, dikine oynayabilirdi. bugün haklı olarak övmelere doyamadığımız abdulkerim en az 3 pozisyonda kazımcan’ın attığı koşuya cevap vermedi yana oynadı. herkes birine sarsın o zaman. elde ne kalacak?

    eleştirelim, hatta söylenelim de. ama elimizdeki değeri incitmeyelim. geliştirelim ya. çok zor evet ama bugün bir değeri ortaya çıkarmak bu kadar basit olmamalı zaten. burada işin yoklar, senden olmazlar falan ne oluyoruz yani. muslera saçma sapan eli küçük vs. diye eleştirildi bu ülkede. onların ağzına bakılsaydı, şimdiye kaç kaleci eskitmiştik kim bilir. buraya bu çocukla geldik. buradan da onunla çıkacağız, çıkabilirsek. ben kendisi özelinde takımıma güveniyorum. bugün olmasa da yarın elbet bir gün olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın