resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2934
    öncelikle ben kendisini genelde eleştiriyorum ancak bu sefer teşekkür edeceğim. ilk senesinde şampiyon kadroyu kurduğu ve takıma abdülkerim, icardi ve torreira gibi oyuncuları kazandırdığı için teşekkür ederim. sonuçta bunu her türlü imkana rağmen 5 senede yapamamış bir ali koç örneği gözümüzün önündeyken kendisinin ilk senesinde bunları yapması büyük iş. ancak galatasaray'a seviye atlatmak istiyorsa (ki bunu çok istediğini ve bunun için çok çabaladığını biliyoruz) menajer önerisi yıldız futbolcu takıntısından kurtulmalı ve transferleri okan hoca'nın belirlediği ihtiyaçlar doğrultusunda yapmalı. geçen seneki futbolun çok güçlü olduğundan ve ihtiyaçların takıma uyum sağlayabilecek sol bek, on numara ve sekiz numara transferleri olduğundan herkes hemfikirken takıma alakasız bir dünya yıldız oyuncu transfer etti maalesef. bugün davinson sanchez dışında yapılan transferlerin hiçbirinden kayda değer bir fayda alamadık. (bkz: 24 ekim 2023 galatasaray bayern münih maçı) bu yüzden bayern munih'i ezmemizi buradaki bazı fanboyların yaptığı gibi kendisine değil okan buruk'a yazmalı ve bundan sonraki süreçte onun belirlediği ihtiyaçlarla ve o ihtiyaçlar doğrultusunda oyuncu keşfinden sorumlu scout ekibiyle uyumlu çalışmalı. bunu yaparsa kulübün efsanelerinden biri olur. yapmazsa ali koç olur.

    birde oyuncu satışlarında da beklentileri daha makul bir düzeyde tutmak gerekli sanki. örneğin nelsson'un satışından daha gerçekçi bir gelir bekleyip erkenden satış sağlayabilseydik szymanski veya muadili bir futbolcuyu bonservisiyle erkenden alabilirdik. gördüğümüz gibi tottenham'ın yedek stoperi (davinson sanchez) gelip nelsson'u çok kolay bir şekilde kesebiliyor. nelsson kötü bir oyuncu demiyorum ancak seviyesi belliyken 20-25 milyon euro'lar beklemek çok mantıklı değildi. bu saatten sonra da ne kadara gider hiç bilemiyorum doğrusu.

    umarım tüm bunlar nazar boncuğu olsun ve bundan sonraki dönemlerde okan hoca'yla birlikte galatasaray'ı hep arzuladığımız seviyeye ve marka değerine ulaştırsınlar. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın