• 862
    koca bir transfer dönemi geçirdik. hala tüm maçlarda 90 dakika oynayan icardi var. adamın yedeği yok.

    8 numara pozisyonuna bir oyuncu alamadık. halbuki bir çok sorunu çözerdi. ama son ana kadar fırsat transferi bekledik. papaz bu sefer pilav yemedi.

    angelino transferinde yönetimin hatası yok. herkes sezonun transferi olarak bakıyordu. ama olmadı tutmadı. burada bir hata yok.

    zaha transfer çalımı oldukça gereksizdi. kendisinin düşük performansı yetmez gibi, transferi yüzünden kerem bölgesini kaybetti. sol kanadı kullanamıyoruz artık.

    ndombele transferi yine gereksiz bir transfer. 2 ay geçti geleli hala forma girmesini bekliyoruz. madem böyle olacaktı niye aldık. uzun vade yatırım mı yapıyoruz. breivik diye bir oyuncu var onu alsaydık hayda hayda iyiydi.

    kerem demirbay transferi hem yerli oynaması hem de merkez orta saha açısından gerekliydi. eğer salih'i, orkun'u alamıyorsun yerli olarak kendisini alacaksın. yapacak bir şey yok.

    ziyech sırf bonservisini yok diye geldi. bu tarz oyuncuların ritim bulması veya oyun planına uyması gerekiyor. eğer oyun planı kendisinr göre değilse istese de başarılı olamıyor.

    kaan ayhan transferi başarılı bir transfer. joker. her yerde oynasın. hem de yerli.

    tete transferini o zaman da anlamamıştım şimdi de anlamıyorum. sırf bedava diye mi aldık anlamadım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın