• 7239
    fenerbahçe kazandıkça illa ki moral bozukluğu oluyor, bide bu seri 17/17 olunca daha da sinir bozucu. fenerbahçe'yi geçen sene çok izledim, hep bir yerde takılacaklarını takımlarının aslında o kadar iyi olmadıklarını iddia ediyordum. çevremde ki hem galatasaray'lı arkadaşlarım hem fenerbahçe'li arkadaşlarım hep bana itiraz ettiler.
    zaman beni haklı çıkarttı ve fenerbahçe sınav maçlarının hepsini kaybetti.
    bu sezon ki fenerbahçe'yi işimden dolayı izleyemiyorum, özetlerine falan bakıyorum, maçların denk gelirsem 15dk'lık bölümlerine bakıyorum.
    izlediğim kadarıyla iyi bir takım, ilk 11'inde bir kere ofsayt denilebilecek oyuncu yok, kariyerleri oyuncuları, sorumluluk alan oyunları var.
    fenerbahçe dediğim gibi bence geçen sezona bakarsak bu sezon baya baya bir takım. hiç yermeye gerek yok.

    şimdi biz fenerbahçe'ye kendi açımızdan baktık, bize ise onlar açısından bakalım. tarihinin en iyi sezon başlangıçlarından birini yapmışsın, başka sezonlarda şöyle başlangıç yapan 9 haftada 7 puan falan fark açabilecekken en büyük rakibin, geçen sezonun şampiyonu ile aranda ki puan farkı 2.

    rakibin hazır değil diyorsun, iyi oyunu yok diyorsun. gidiyor deplasmanda manuyu yeniyor, geliyor 2. viteste beşiktaşı harcıyor.

    fikstürüne bakıyorsun, bir tane daha sınav maçı oynamamışsın, rakibin 2 derbiyi atlatmış, sezona daha fazla deplasman oynayarak başlamış, ama bu maçların hepsini kayıpsız atlatmış.

    bizim yaşadığımız moral bozukluğunu onlar daha fazla yaşıyor. her haftaya liderliği kaybederek giriyorlar. şöyle başlangıç yapıp arkamda hala böyle canavar olsa sinirimden kudururdum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın