• 7237
    kendileri ile ilgili öngörüler bizim için 2017-18'de fener ve beşiktaşlılar tarafından yapılan öngörülere çok benziyor. o sezon başında avrupa'da zayıf rakibimize boyun eğdikten sonra lige ağırlık vererek önümüze geleni yenerek başlamış, suyun karşı tarafından "puan farkı suni" şeklinde eleştiriler gelmiştir. nitekim üst üste trabzon, başakşehir, malatya ve beşiktaş deplasmanlarından mağlubiyetle dönerek krizi yönetemeyen tudor'un liderliği koruyamayarak paket yapılmasıyla sonuçlanan bir ara döneme girmiştik. sezon sonu şampiyon olsak da, rakiplerin analizi doğru çıkmıştı.

    öte yandan bugün çok farklı bir lig var. o gün 3 puanı bırak 1 puanı alsan "okey ya fena değil" dediğin bursa, eskişehir, gaziantep (eski gaziantepspor), gençlerbirliği deplasmanları yok. eskisi gibi değil demiyorum, direkt yok. başakşehir şampiyonluk belirleyecek bir takım değil (ki 2017-18 baharında beşiktaş'ı yenmiş ve bize yenilmişlerdi), önüne gelene yeniliyor. sivas deplasmanında beşiktaş hariç kimse takılmıyor. istanbul takımları diyar diyar gezmiyor, zira 6 rakip direkt istanbul'da ve birçoğu dirençsiz aslında alt ligin takımları olacak kalibrede. trabzon ve adana dışında zorlanılacak bir deplasman yok gibi bir şey. dolayısıyla diğer takımları hiç zorlanmadan yenen fenerbahçe (biraz antalya hırpaladı arkadaşları) bu deplasmanları çok çok zorlansa da, kırmızı da sıçsa bir şekilde 3 puanla geçmesine kimse şaşırmaz. avrupa desen zaten rotasyon yapıp hiç kasmıyor adamlar. "fatigue" denen akümüle yorgunluk oluşmadı henüz o yüzden.

    e aynı şey bizim için de geçerli ki zaten. ki biz bunlardan en az iki kat daha zor bir fikstürden bunların yarısı kadar hazır olan bireysel sporcularla sadece 2 puan az toplamışız. velhasılkelam, fener takılacak diye hop oturup hop kalkmaktansa kendi takımımın durumuyla ilgilenmek bana daha mantıklı geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın