• 7234
    35 ve 37 yasinda iki oyuncusuyla ve pres konusunda gecmisten bildigimiz ustun yetenekli irfancan ile anadolu takimlarina inanilma efektif pres yapan takim, yersen!

    dunyada futbol takimi yoktur ki rakibine atak izni vermesin. iste fenerbahce'nin anadolu takimlariyla olan maclarinin cogu boyle geciyor, rakipler 2 pas ust uste yapamiyor. fenerbahce o kadar iyi pres yapip alan kapatiyor ki, rakipler ne kisa pasla ne uzun pasla ileri cikamiyor. kalecileri ve savunmalari inanilmaz hatalarla gol yediriyor. kasimpasa, rizespor, hatayspor gibi takimlar fener ile olan maclarin yanlis hatirlamiyorsam yuzde 90 uzerini kaybediyor senelerdir, bu cok enterasan bir istatistik. yani ligde cogu buyuk takima zorluk cikaran bu takimlar, fenerbahce karsisinda 1 sene degil 2 sene degil, senelerdir hep caresiz kaliyor :)

    isin ozeti, her anadolu takimi tabiki boyle oynamayacak ancak hem puan kazanma hem de hava kazanmak icin mukemmel bir ortami saglamislar. fitratlarinda olmayan seyleri yapacagiz derken acaba bunu mu kastediyorlardi!
App Store'dan indirin Google Play'den alın