resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 7408
    henüz daha 1.5 yıl bile olmadı galatasaraylı olalı fakat 21 ekim 2023 galatasaray beşiktaş maçında attığı gollerle galatasaray tarihine şimdiden geçmiş oldu. hagi gibi efsanenin önünde en çok derbi golü atan yabancı oyuncumuz oldu. bu rekora, 1.5 sezon olmadan ulaşması, kendisinin ne kadar büyük maç topçusu olduğunu kanıtlıyor. fm tabiri ile enjoy big matches adamı tam.

    sakatlığı ile alakalı olarak da her zaman söylediğimiz ve korktuğumuz senaryoyu yaşıyoruz 2 gündür. icardi, boey ve torreira ile beraber, hatta bence torreira'dan da daha fazla kilit role ve öneme sahip bir adam. torreira olmasa ndombele ve kaan ayhan orayı gayet iyi idare edebilir mesela ama icardi'nin ikamesini bırakın, onun yokluğunda idare eder diyebileceğimiz bir forvetimiz bile yok. ne bakambu ne halil asla güven vermiyor. o yüzden sakatlanmaması gereken belki de tek adamımız.

    bayern maçı için de oynamak istediğinden eminim fakat lig ve sezon uzun bir maraton. bayern maçında oynayıp adını yine şampiyonlar ligi'nde ve avrupa'da duyurmak isteyecektir fakat uzun vadede kendisinden daha fazla mahrum kalmamız, bizim için çok daha kötü bir senaryo olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın