resim
Halil Umut Meler
Görev:Hakem
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1289
    (bkz: 21 ekim 2023 galatasaray beşiktaş maçı)

    icardi'nin sakatlandığı pozisyonda "gördüm" diyerek var'a gitmemesi konusunda tff'den açıklama istemeliyiz. görüntüleri alıp savcılığa gitmeliyiz. yeter artık, valla yeter. bir taraftar gözünü karartsın da kulübü kapatalım derdindesiniz on yıllardır. devam eden bu bilinçli hukuksuzluklarınız neticesinde bu isteğinize her maç biraz daha yaklaşıyorsunuz.

    rus ruleti oynadığınızı sanıyorsunuz ama uyuyan volkan'ı uyandırmaya çalışıyorsunuz: birileri patlarsa sadece sonuncunun başına patlamayacak. torun torba sevenlerinizi bile rahat bırakmazlar o günden sonra. bu sözler tehdit sanılmasın, sosyolojik tespit yapıyorum. futboldaki bu fbjk yapılanması fetö gibi bir şey oldu çünkü. devran türkiye'de habersiz döner. bir dönerse köşe bucak kaçacak yer arayacaksınız.

    ayrıca bu maç özelinde kendisini eleştiren bjk'lilerin çocuk yapma, oy kullanma, alım-satım yapma gibi ehliyetleri ellerinden alınmalı. futbol maçı izlemeleri khk ile yasaklanmalı.

    icardi'nin sakatlandığı pozisyonda bilerek vermediği kart ve penaltı için milyonların ahını aldı. aheste aheste çıkması mevlamdan kendisi hakkında tek dileğim. artık iş sportif olmaktan çıktı bilerek milyonlar ile dalga geçiyorlar. o milyonları yaratan bir yaratıcı var. elbet kullarının çaresizliğine sahip çıkacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın