• 228
    azami olarak 200-300 kişinin emeğiyle maçtan önceki günler hatta bazen haftalar boyu hazırlanan ve maçın ilk düdüğü öncesi en fazla birkaç dakikalık sürede gerçekleştirilip biten hadise.

    tamamlandıktan sonraki 10-15 dakika boyunca staddaki herkesin paylaşım yapmaya çalışmaktan kafayı kaldıramaması dışında tribün performansına olumlu ya da olumsuz bir etkisini kanıtlayan herhangi bir çalışma literatürde yer almamaktadır.

    saha içinde dönersek uğursuzluk konusunda ise net bir kanıya varmak demeyelim ama istisnasız bir uğursuzluk durumundan bahsetmek çok kolay değil. geriye dönüp bakınca 2 takvim yılıdır fenerbahçe'ye karşı kazanamayan, 3 gün önce lig sonuncusu kasımpaşa'ya yenilmiş galatasaray'ın taraftarının derbi öncesi bu kupayı görenler parmak kaldırsın diye koreografi yapmışlığı ve 2 takvim yılı sonra derbi galibiyeti görmesi gibi olaylar vardır. ilk akla gelenlerden 2016 eurocup finalindeki unutulmaz koreografi sonrası "aggregate" ile kupaya uzanılmıştır. ya da 24 mayıs 2015 galatasaray beşiktaş maçı öncesi puan kaybetsek şampiyonluktan olabilecek kadar kritik bir durumdayken koreografi ile 4 yıldız canlandırılmış, galibiyete ek olarak ertesi gün fenerbahçe'nin puan kaybetmesiyle 4 yıldız evde otururken gelivermiştir...
App Store'dan indirin Google Play'den alın