resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2885
    türk futbolunun che guevara'sı olmaya ant içmiş fanatik galatasaray'lı. karşısındaki art niyetli insanlara sürekli şunu söylüyor. benim amacım ilk önce türk futbolunun boklu götünü temizlemek. bu sayede büyük bir lig olma yolunda ilerleyebiliriz. sadece taraftar için değil 100 küsur yıllık camia için çok büyük bir değer. siyasi partilerde alttan sivrilen adamlar vardır. bu sefer geliyor kesin bundan adam olur dersin. tabi bu ülkede 50 60 yılda bir çıkıyor. işte erden timur da böyle bir adam. ve ne şanslıyız ki bize denk geldi. başkanlık için acele etmemeli.
    kendisi bir hukukçu olup ekonomiyi de çok iyi bilmektedir. yanarsam ben yanayım ancak doğruyu bulayım kafasında çok büyük söylemlerde bulunmuştur.
    programı izlerken hep şunu düşündüm. bataklığın çamuruna batmış x bir görevli ulan bizim de ipimiz pazara çıkar mı, ne yapmam lazım diyerek uykuları kaçmıştır. ertesi gün direkt yalama yaptığı yerlerle iletişim kurmuştur ve kendini sıyırmaya çalışmıştır.
    mesela güzeller güzeli lale orta. erden timur'a hakkımı helal etmiyorum demiş. ne kadar komik ve basit.
    diyor ki erden bey benim şirketlerim ile koç holding şirketleri arasında uçurum var. benim şirketimden 8 kat büyükler diyor. her şeyin farkında. gücün, lobinin, arkalarındaki desteğin ve maddi olanakların hepsinin farkında. ancak kılıç bir kere kınından çıktı. ya kafa koparacak ya kendini vuracak. kafa koparmaya başlaması için galatasaray camiasının arkasında durması lazım. taraftar olarak ne gerekiyorsa yapmamız lazım.
    hukuki çerçevede ne işaret ederse onu yapmak lazım. burada taraftara da çok büyük iş düşüyor. ben ua yerinde olsam belirli başlıkları maç maç pankart ile stada taşırım. tam yayıncı kuruşluşun karşı kamerasına koyarım.
    nasıl olsa yasak değil. seni de seni seveni de sevmiyoruz gibi ırkçı ve şiddet içeren bir pankarta izin veren güruh bunları da görmezden gelmek zorundadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın