resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21475
    bir 3-5 sene kendi taktik görüşünü, futbol aklını geliştirerek takım yönetimi, medya yönetimi, kulüp yönetimi konularında hem tecrübe hem başarı kazandıktan sonra büyük ihtimalle galatasaray kulübesi için beklemeye başlayacak aynı okan buruk hocamızın yaptığı gibi.

    okan hoca'nın da kendince hedefleri var; ilk etap bizimle şampiyonluklar yaşamaktı ki ilkini daha birinci senesinde kazandı ve bence yeni sezon için de en güçlü şampiyonluk adayı.

    ikinci etap bizimle avrupa da başarı kazanmak ki bu sadece avrupa kupası getirmek olarak algılanmamalı; şampiyonlar liginde gedikli olmak, gruplardan çıkma alışkanlığını kazanmak, şampiyonlar liginde yarı final görmek yani kısaca galatasaray markasının avrupa fatihi titrini yedi düvele tekrar hatırlatmak da çok büyük başarıdır. inşallah bunları da başaracak, güvenim sonsuz bu konuda.

    üçüncü etap da avrupa da büyük liglerde orta-yüksek kalibre bir takım çalıştırıp oralarda da başarılı olmak ki ilk iki etabı tamamladıktan sonra hayli hayli başarır bunu da.

    3-5 seneye üçüncü etabına girer okan hoca ve gene kendi içimizden bir devir teslim yaşarız inşallah. yanlış anlaşılmasın, türkiye de kolay kolay 5-10 sene aralıksız tek takım çalıştıran hoca olamaz maalesef gerek yereldeki binbir türlü pislik/çamur atma ve hatta yüzlerin eskimesi ortamında neredeyse imkansız bir şey alex ferguson çıkartmak. keşke olsa...

    önümüz ve şansımız açık ama, gelen galatasaraylı genç ve potansiyelli hoca portfolyomuz var arda turan, selçuk inan ve albert riera özelinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın