• 5
    erden timur :

    "mhk başkanı lale orta'nın var görüntüsünü ali koç'a göndermesi! 3 şubat 2023. lale orta mhk başkanı olduktan sonra! lale orta, 3 şubat sabahı var odasına giriyor. adana demirspor - fenerbahçe maçının var kayıtlarını incelemek için. hadi incelensin!"

    "lale orta, bu görüntüleri ali koç'a gönderdiğini arkadaşlarına söylüyor!"

    "bir kulüp başkanına var görüntüsü gönderen bir mhk başkanı! bunun başka maçlarda olmadığını nereden bileceğiz! geçmişe yönelik her şeye bakılsın!"

    "bu görüntü normal yayıncı kuruluşta yok. amerika'daki yayında var. fenerbahçe ona itiraz etmişti ama mert hakan net bir şekilde elle oynuyor. lale hanım donk-zaniolo pozisyonu için yayıncı kuruluşu arıyor o da var. yetkisi olmadığı halde arıyor."

    "rakip oyuncu donk'un zaniolo'ya tekmesi var. bu görüntünün düzgün açısı hariç tüm açıları tff başkanına gösteriyor lale orta ama bir tek o açıyı göstermiyor. manipüle ediyor!"

    "yayıncı kuruluş görevlileri değişse de lale hanım oradaki yeni görevlileri aramaya devam etmiş!"

    "geçen sene beşiktaş-galatasaray maçı öncesinde ali şansalan hakkında, beşiktaş alanya maçı öncesi beşiktaş kongre üyesiyle aynı otelde kalmış diye duyduk. kahvaltı yapmışlar birlikte. beşiktaş maçı öncesi bu. yaşar kemal uğurlu ceza aldı ama ali şansalan almadı."

    "geçen sene beşiktaş-galatasaray maçıyla ilgili ali şansalan atanmıştı. 27 ocak 2023 tarihinde beşiktaş-alanyaspor maçında 4. hakem olarak görevlendirilen ali şansalan, beşiktaş kongre üyesi mehmet akif avşar ile aynı otelde kaldı mı? kahvaltı yaptı mı? stada kongre üyesinin aracıyla gitmiş midir? maç sonrası kongre üyesinin aracıyla stattan ayrıldı mı? soruşturma başlatıldı mı? arkadaş olabilirsiniz ama beşiktaş maçında bu hassasiyet gösterilmeli. maçtan daha sonra görüşülmeli."

    "pfdk geçen sezon bize blok kapatma cezası olarak en az 43 blok kapattı. fenerbahçe'ye verilen ceza en yüksek 11 blok idi. tff temsilciler kurulu'nda raportör olan kişi ertuğrul aslan arçelik'te çalışıyor ve bize geldiği bütün maçlarda ceza aldık."

    "trabzonspor maçında bu adam aşağıya iniyor, görüntü kaydı var, oraya inmesi söz konusu değil mesela. denetlediği kişi bile olsa gelemez. biz bu cezaları nasıl alıyoruz açıklanması lazım! bağımsız raporlama yapılsın!"

    "szymanski dürüstse söyler florya'ya falan gelmediğini. görüşme oldu, bunu yalanlamam. iyi oyuncu diyorum. bu ilkesel farklılıktır, ben bir oyuncunun hakkını yiyemem. yapamadığımız bir şey için başkasının hakkını yiyemem."
App Store'dan indirin Google Play'den alın