• 270
    yazıyı yazmadan evvel sözlükte takım adına tavan yapmış romantizmin durulmasını bekledim. bu sene gerçekten herkesi şaşırtarak karakter örneği gösterdiler. oynadıkları basketbolu seyretmemiş veya basketbol sevmeyenler için şöyle söyleyeyim, bu sene ki takımımız yıllardır aradığımız 2000 ruhunu bizlere tekrar yaşatmıştır. öncelikle bu basketbol güzellikleri için başta coachinge ardından da oyuncularımıza çok teşekkür ederim.

    bir süredir yazılanları takip ediyorum. yabancılarımız için hepsi kalsın yazılarına oldukça şaşırmaktayım. bunu son zamanlarda sözlüğün ilgisinin basketbola kaymasını ve d-wash'in etkili oyununa bağlıyorum. bir nevi güncel romantizm.
    şunu açıkca belirtmeliyim ki; darius washington bu takımın oyuncusu değildir. seneye burada olmaması gereken isimlerin başında gelmektedir. radoslav rancik'le de ciddi manada konuşulmalıdır. kendisi kenardan gelip takıma katkı yapmayı kabullenecekse 3+2'nin artılarından olabilir. onun dışında jasa ve mike ne pahasına olursa olsun takımda tutulmalıdır.*

    herkesin dilinden düşürmediği, gurur duyduğu ruh meselesine gelince.
    böyle sezonlar 10 yılda bir yaşanır. eğer her sene bunları yaşayacağımızı düşünen arkadaşlar varsa şunu söyleyeyim ki, bu hayal kurmaktır. kaliteli yerli bir uzun gereklidir bu takıma*, 3+2 kuralını akıllı ve verimli kullanmak gerekir, kaliteli bir bench kurulmalıdır. herşeyden önemliside takımımıza çok kaliteli takımı oynatacak avrupalı bir pg gereklidir.
    uzun lafın kısası para harcamadan başarılı olmak imkansızdır. bu parayı doğru harcamak ise çok önemli ve zordur. bu sebeplerden ötürü yapılacak sponsorluk anlaşmasını dört gözle beklemekteyim. bu transfer döneminde en yoğunlaşacağım branş basketbol olacaktır.

    ayrıca burdan bütün yetkililere seslenmiyor yalvarıyorum; lütfen uzun vadeli takımlar kurulsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın