• 3892
    2 yıldır sıkıntısı bütçe değil. asıl sıkıntı verilen bütçeyi iyi kullanmaması. istersen bütçe olarak 10 milyon dolar ver, gene turgay zeytingöz ve getirdiği kötü koçlar rezil bir kadro kurar.

    takımın hiçbir yerinde akıl koyacak ismi yok. sahada akıl koyacak basketbolcusu yok, teknik ekipte akıl koyacak koçu yok, yönetim tarafında akıl koyacak genel menajeri yok.

    halilovic-yeboah 2'lisini ligimizde playoff kovalayan hiçbir takım almaz ama biz alıyoruz. ligimizde takımların yabancı alırkenki ilk hedefi bana skor katkısı versin oluyor ama biz gidip 10 sayı atsa sevineceğimiz isimleri alıyoruz. düşük ücretlere de almıyoruz, maaşlarına zam yaparak alıyoruz. örneğin jarell martin'in 500 bin dolar kazandığı söyleniyor, takımın en çok kazananı o. bizim seviyemizdeki takım birine 500 bin veriyorsa o adamın iyi katkı vermesi lazım. bakıyorsun martin'e hiç aldığı parayı hak eder gibi oynamıyor. ama sen halilovic hamlesi ile martin tarzında bir uzuna muhtaç oldun, o yüzden gittin martin'e 500 bin verdin. yaptığın bir hata başka bir hataya gebe oldu.

    özetle sıkıntısı bütçenin azlığı değil, eldeki bütçeyi verimli kullanmaması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın