• 30
    galatasaray erkek basketbol takımının koçu.

    koçla 5-6 aydır birlikteyiz. nisan gibi geldi, takıma sağlam bir karakter oturttu. 4 yabancıyla oynadığımız telekom serisinde bütün maçları son topa kadar götürdü, lider telekom'dan maç bile çaldı, üstüne basarak söylüyorum 4 yabancıyla. cvsi zaten dolu, bu ayrı bir güven veriyor ama bide o dönemde oynattığı oyunla umutla bakmamızı sağladı.

    yaz ayı girdi, çok iyi bir yerli rotasyon ve ağırlıklı koçun istegi dogrultusunda 5 yabancı transfer edildi. bu yabancılar baştan sona fiyasko zaten. haziran ayında yeboah ve halilovic aldık. (bu ne acele?) taraftar kıyameti kopardı, yönetim olaya el koydu dendi. bu sefer de euroleague etiketli dususteki oyunculara yüksekten yüksekten kontratlar verdik. koçun transferlerine de bu euroleague etiketli dususteki ve bize faydası olmayacak oyunculara da hiçbir yönetici engel koymadı. 21-22 sezonundaki gibi yukselisteki oyunculara gitmek yerine böyle bir kadro kuruldu. yaz aylari, hazırlık maçları zaten çöp geçti. takım hiçbir şey vaad etmiyordu. sezon başladı, denizli-manisa-aliağa gibi 3/3 geçmemiz fikstürü 2/3 ile geçtik. manisa maçı ıkındık, aliağa maçı yenildik. maç boyu gerideydik. ve koç bu maçlarda takım sahada başı kesik tavuk gibi dolasirken kenarda sadece izledi. bugün (bkz: 15 ekim 2023 petkim spor galatasaray basketbol maçı) ikinci yarının en iyisi ismet'i son çeyrek oyuna almadı, yeboah'ı stretch 4 denedi sonuç vermeyeceğini bile bile, kötü bir gün geçiren samet'i son 4 dakikaya kadar sahada tuttu. bugrahan'i hazirlayamadi, walden ve radebaugh'u hücumda potansiyellerine uygun kullanamiyor. ve en uzucusu sadık kabaca'da gerileme var. özet bu.

    koç ile yollar ayrılmaz daha çok çok erken; belki biz bu eleştirileri 1 ay sonra sileriz hoca bizi yanıltır belki bu eleştiriler haklı çıkar iyiden iyiye işi kufure döker hocanın gitmesi için taglar açarız bilemem. ama geçen sezonun sonunu saymayalım, koç bu yaz geldi farz edelim. 3 ayda vaziyet bu. koç bir kere bile güven vermedi.

    ben yine iyimser davranacagım, hafta içi oynanacak paok maçıyla galibiyet serisine baslayacagimizi ve hafta sonu fenerbahçe'ye ataköy cehennemini yaşatıp kazanacağımızı düşünüyorum. umarım koç da boyle düşünüyordur, umarım aliağa maçı nazar boncuğudur. umarım koç yanlışlarından döner. ne yazık ki pek sanmıyorum ama umarım yanilirim. lütfen yanılayım, lütfen sileyim bu entryi. lütfen sildir hocam, lutfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın