• 95
    çubuklu ve yakalı forma normal taraftar formalarından çok çok daha kaliteli ve güzel duruyor. evet biraz tuzlu, ancak koleksiyonerler için çok güzel bir parça olmuş. reklamsız alınamaması tanıdık falan yoksa biraz can sıkıcı tabi... yıllardır özlemle beklenen yakalı forma açlığına da biraz su serpmiştir.

    çubukluyu beğendik diye reddedildiği söylenen kırmızı formayı boklamanın alemi yok, onu da çok beğendim açıkçası. türkiye cumhuriyetinin 100.yılında, bayrağımızın al kırmızısıyla, galatasarayın vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızısı arasında renk geçişi yapan ve türkiyedir galatasaray söylemimize güzel bir gönderme yapabilecek bir formaymış. keşke bu senenin deplasman forması olsaymış. biz! biz! yalnız kırmızı! gören herkes kırmızıyı görsün!e de güzel bir gönderme olurmuş.

    işin acı tarafı gene bir mağazacılık ve pazarlama rezaletini göstermiş oldu bize bu sene. şampiyonluk maçında değil forma, bayrak ve atkı dahi bulunmayan storeları bir kenara bırakıyorum... 2023-2024 sezonunun türkiye'nin 100. yılı olacağı çok önceden beri biliniyor. gerekirse yönetime gelindiği andan itibaren bu dönem için forma tedarikçisiyle önceden konuşup ve organize olup kaleci formamız dahil bu sene giyilecek her formamızı türkiye'nin 100 ü galatasaray diye özel bir koleksiyon yapıp tam parçalı - çubuklu - tam kırmızı olarak sene başından çıkarsan ve bu senenin pazarlama stratejisini bunun üzerinden yürütüp yanına fason üreticilerden destekleyici ürünlerle bezesen türkiye futbol tarihinde görülmemiş ciro rakamlarına ulaşmak işten bile değildi.

    gel gör ki bizim seçilmişler benim gibi bir sade taraftar kadar bu işlere kafa yormak yerine kurumsal hesaptan başkan eleştiriyor istifası istendiği için. sebep ne? galatasarayın malı deniz, yemeyen keriz kafasıyla geldikleri ve galatasaray lisesi mezunu olmak dışında en ufak bir başarısı olmamasına rağmen atm memurluğu yapmalarının önüne geçildi.

    inşallah ilerleyen dönemde liyakat sahibi ve cidden bu işlerden anlayan birileri gelir de pazarlama ve mağazacılık alanında da bir değişim ve atılım gerçekleştiririz... 96-2000 arası yapılan hataları tekrarlamamak ve varolan sinerjimizi paraya çevirmek gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın