resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 2925
    israrla buyuk takimlara iyi, kucuk takimlara kotu oynadigi kanisi hakim. tam bir futboldan anlama/anlamama turnusolu olmus futbolcudur.

    bu oyuncunun acik savunmalara karsi onunde alan varken hizini kullanarak iyi isler yapabildigi, kapali savunmalara karsi alan darligindan hizinin etkisini yitirdigi bu kadar barizken bunu gozlemleyemeyecek kadar futboldan anlamiyorsaniz bence futbolla ilgili konusmamayi tercih etmek daha buyuk bi erdem olabilir. bunu da futboldan samimi bir sekilde fazla anlamayan biri olarak soyluyorum.

    1- buyuk maclarda iyi oynamasinin sebebi, buyuk mac dedigimiz rakiplerin defansa cekilip kontra atak futbolu oynamamasi. baris bu maclarda hizini kullanabilecegi, topla duz kosabilecegi alanlar buluyor ve en iyi yaptigi is bunlar zaten.
    2- onem seviyesi dusuk maclarda kotu oynamiyor baris, rakipler defansa kapaniyorlar. barisin topu ayagina alisiyla ayagindan cikartmasi gereken sure arasi yaklasik olarak 1-2 saniye oluyor. kosacak, sprint atacak,topu alip gidecegi yerler cok dar oluyor ve haliyle barisin en guzel ozelligi olan hiz, etkisini buyuk oranda yitiriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın