resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 2719
    riskli transfer politikası izlememizin dezavantajlarını bize yaşatan oyuncu. her iki taraf da haklı aslında. bu konuda denge dengeoğlu olması gerekiyor biraz okan hoca'nın.

    hedefimiz büyük, bu yüzden de transferin son gününü bekliyoruz büyük oyuncular almak için çünkü birbirimizi kandırmayalım. türkiye liginde oynuyoruz sonuçta.

    nelsson'un bu açıklamaları yapması gayet doğal. köprüleri yakmamış. hırslı olduğunu gösteriyor. o hırsını sezon başından bu zamana kadar yaysaydı veya cidden müthiş süper bir oyuncu olsaydı 20-25'i veren alır götürürdü elimizden. daha iyisini bulduk ve aldık.

    35 yaşındaki ronaldo'yu transfer etme fırsatımız olsaydı, elimizde icardi olmasına rağmen transfer ederdik muhtemelen. bu sefer de icardi aynı şeyleri söylüyor olurdu. bu yüzden yaptığı açıklamalar gayet doğal bence. yönetimin yaptığının doğal olması gibi.

    ama transferi biraz da kötü idare ediyoruz. leo dubois için de transferin son günü "kendine kulüp bul" demiştik. bunun laciverdini de nelsson'un kulüpte kalmasını sağlayıp, ardından yerine adam almakla gerçekleştirdik. en az 20 beklediğimiz adamın piyasa değeri 10-15 aralığına geriliyor şu an bu şartlarda. win-win olabilecek bir durumu kötü idare ettiğimiz de bir gerçek.

    neyse, şampiyonlar ligi'nde gruptan çıkmamız halinde nelsson'u 10'a okutsak bile umrumda olmaz açıkçası. orası ayrı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın