• 3308
    hiçbir şekilde taraftara yönelik ürünler çıkarmıyorlar. geçen gün yine gittim biraz alış veriş yapayım diyerek. bir yakalı ürünü 1600 tl, yeni sezon ürünleri 750 tl'den aşağı değil.
    rakı bardağı alacaktım tanesi 160 tl. kaldı ki üstünde galatasaray amblemi yok. 23 yazmışlar işte karalamışlar biraz oldu demişler. tamam alalım verelim de para ama o parayı neye vereceğiz? ben galatasaray amblemi hastasıyım mesela. özellikle sade olacak sadece gs amblemi olacak. yıldız falan da sevmiyorum her dönem de güncelliğini korumuş oluyor. bir ışıklı yanar döner yapmışlar yine gs amblemi yok. 23 var bu üstlere baskılı şampiyonluk tişörtlerine işlenenden.
    sade şık ürünler varsa da çok çok pahalı. madem store bizim gelir kapımız halka uygun, bir ince kaliteli, galatasaray temalı ürünler yer almalı. tete, zaha, icardi, mertens yazılı ürünler var mesela. beni pek cezbetmiyor. herkes gelir geçer diye bakıyorum ancak 2 tane icardi alayım hediye yapayım dedim ateş pahası. yap şunu 300 bilemedin 350 çok satılsın. zaten maliyeti ne kadar bu ürünlerin? ikiye yaptırıp yediye okutmaya çalışmak kötü duruyor.
    forma çıkacak şimdi 2600 diyorlar. açıkçası ben alamam, içimde ukde kalır ancak alamam. o kadar bütçemi zorlayamam. yap şunu 1000 civarı herkes alsın. ben zaten forma aldığımda çok giymem. alır dolabıma asarım seyirlik. çok nadirdir öyle forma giyip bir şeyler yaptığım. evde maç izlerken giyersem giyerim. neyse inşallah aklı başında akil bir insan gelir de şu store'yi taraftara uygun hale getirir. yoksa biz daha bu başlığa çok uğrarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın