• 3306
    forma bulunamamasinin sebebi, nike'in galatasaray'a elit c kategorisinde deger vermesidir.

    forma lansmani yapıldığında belirlenen miktarda forma uretilir ancak tek parti uretim bandina sokulur. anlasilan sayida forma uretildikten sonra bant kapatilir.

    yani aslinda butun formalar satildiginda baska forma uretilmeyecek sekilde muamele etmektedir nike bize.

    ayrica tasarim konusunda da hicbir sekilde galatasaray'in fikrini almaz. kulubun tasarımlarını kabul etmez. kafalarina gore tasarım yaparlar biz yaptik oldu derler. sebep? elit c kategorisi.

    son donemde adidas ve puma soylentileri dolasiyor. adidas isi asparagas. zira 2021'ten itibaren adidas kuluplere tedarik sponsoru olmayacağı kararini aldi. sadece siparisi verirsin, parasini verirsin uretirler. o kadar. o sebeple zaten alternatif soz konusu degil.

    ancak cok buyuk ihtimalle puma olacak gibi gozukmekle birlikte daha avantajli teklifler digeri tedarikcilerden gelirse onlar da kabul edilebilir.

    zira son donemde mantar gibi tureye forma, ekipman tedarikcisi yeni markalarin pazarda kendilerine daha fazla yer bulmalarinin sebebi adidas, nike gibi kendini begenmis, burnundan kil aldirmayan tedarikcilerdir.

    ne diyelim, galatasaray icin en iyisi neyse o olsun.

    son olarak, 2024-2025 sezonundan itibaren her gidildiginde forma bulunacak sekilde anlasma saglanacaktir kimsenin suphesi olmasin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın