• 174
    selçuk inan'ın, arda turan'ın, servet çetin'in, nuri şahin'in (hadi diğerleri galatasaray'da oynadı ancak nuri ne alaka?) ve bülent korkmaz'ın fahri menajeri.

    bu adamlar galatasaray'da oynadı ve içlerinden bazıları galatasaray'ın bir değeri oldu diye, bu sözlükte her gün bu isimlere şükranlarımızı mı sunmamız gerekiyor? bu adamların geçmişte veya bugün çalıştırdığı eyüpspor, rizespor, sivasspor, kasımpaşa gibi takımların havasının da, moralinin de galatasaray sözlükte gündem teşkil etmesi, çok çirkin ve son derece gereksiz bir durum. "sivasspor'da moraller yerinde, başarılar galatasaraylı servet hocam"; "allah'ım sen arda düşmanlarını kahreyle !" gibi entrylerle her hafta başlıkların içine etmek bu arkadaşı kesmemiş olacak ki, şimdi de selçuk inan'a kulüp bulma misyonunu üstlenmiş. "büyük futbol adamı canım selçuk hocam :( ". nereden gördü ise artık selçuk'un büyük futbol adamlığını, potansiyelini. kasımpaşa'da kimsenin görmediğini bir kendisi gördü herhalde. bir senedir yüzüne bakan yok ama yine de "başarılar 'gelişemiyorsak değiştiririz takımı, ne olacak ki' selçuk hocam :("...

    ben bıktım bu bir dönem galatasaray'da görev yapmış adamların ve bu adamların çalıştırdığı takımların sözlükte sürekli gündemde tutulma çabasından. bir üye ısrarla, aynı içerikli yazıları her hafta kopyala-yapıştır yapıp, sözlüğü eyüp sözlük, sivas sözlük haline getirmeye uğraşıyor. kimsenin umurunda olmayan isimleri ve maçları, sanki galatasaray'ın çok önemli bir gündemiymiş ve bir galatasaraylılık vazifesiymiş gibi, ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor. bana ne, bize ne sivasspor'un keyfinden? dün rizespor, bugün sivasspor. bu iki kulübünden de galatasaray düşmanlıkları ve şehir bazlı nefretleri dönemsel bazlı açıktır, neden bu kulüplerin propagandası sözlükte yapılır? neden başarıları istenir, neden izin verilir buna? galatasaray atkısı takmayı reddeden, şampiyonluk kutlamalarında kupa kendisine gelmedi diye kapris yapan, rijkaard gitsin diye uğraşan servet çetin'den galatasaraylıya ne mesela? eyüp gol atınca, sivas gol atınca maç başlıklarına gidip "golll be" yazmak nasıl bir galatasaraylılıktır ya da? arkadaşın galatasaray başlıklarıyla zerre ilgisi yok ama başka başlıkların günlük ve haftalık tek müdavimi. eyüp'te moraller nasılmış, arda hocam iyi miymiş, aslan servet ve sivas şehri maça iyi hazırlanmış mı, selçuk gibi bir deha neden kendisine kulüp bulamamış; bize ne bunlardan? bir kere, iki kere yazarsın bu isimleri çok seviyorsan ve anlarım ama her hafta aynı uslupla başlıkları doldurmak saçmalıktan başka bir şey değil. başlıkları ve konuları terörize etmektir bu. yeter artık, gına geldi. gündemi ve sempatisi galatasaray dışı figürler ve takımlar olanlar için çok platform var internette. isteyen gidip tüm şovenizm yeteneklerini oralarda sergileyebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın