• 2
    ultraslan'ın açtığı bir pankart. içerideki bir maçta açılmıştı bu pankart. google'dan baktığımda benim gördüğüm açıdan olan versiyonunu bulamadım ve nedense pandemi dönemi veya çıktıktan sonraki bir dönemdi emin olamıyorum bir türlü. vay be demiştim, sportif faaliyetlerle ilgilenen insanların böyle bir derdinin olması ne güzel, o maçın hikayesi her ne kadar maçı net hatırlamıyorsam da, hissiyatımı hatırlıyorum. galatasaray taraftarı iyiye güzel sahip çıkar, işte budur demiştim.

    neredeyse bir koca yüzyıldır öldürmekten keyif aldıkları filistin halkı sonunda mücadele için ayağa kalktı. çoluğuna çocuğuna düşman olarak öğretilen tek millet filistin olan bir toplumun yaptığı "soykırım" alışılageldiği için, sonunda buna dur diyecek bir güç ortaya koyan mazlum halkın savunmasını destekliyorum. sivillerin değil, zalimlerin bu dünyada yerinin olmadığına inanıyorum. zalimlerin on yıllardır vurup öldürdüğü, öldüremediyse hapsettiği, hapsettikten sonra delirttiği yüzbinlerce insanın kanı hala kurumadı, akılları hâlâ selamette değil. kadın, çocuk, yaşlı demeden bir toplumun kökü kazınıyor ama kendini savunan aynı toplumun yaptığı hareketler sözüm ona müslüman toplumlar tarafından kınanıyor. bak şu işe.

    not: bu tip söylemlerden uzak kalıp sadece futbol konuşabilmekti işim ama üzgünüm, bu sözlükte bile gördüklerimden sonra bunları yazma ihtiyacı hissettim. selam olsun mazlum ve yıllardır haksız şekilde katledilen ve gaspedilen halka ve haklara.

    https://gss.gs/sRY.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın