resim
Hakim Ziyech
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 1049
    kendisi bize gelmeden önce dibe falan vurmuş değil, dünya kupası'nda yarı finale çıkmış takımın yıldızı ve psg'ye transferi evraklar yetişmediği için yatan bir oyuncuydu. araplar son dakika fiyat kırmaya çalıştığı için kendisi bu transferden vazgeçmiştir.

    şimdi ise çıkan bir haber üzerine ergen sivilceli çocuklar gibi tepkiler veren, fb medyasının üzerine oynamayı en sevdiği bazı galatasaray taraftarları tarafından eleştirilmektedir. evet doğru, çıkan bir haber üzerine. bu tür taraftarlar her zaman için kulüplerine en fazla zarar veren taraftarlardan olup, en ufak bir meseleyi çığ gibi büyüterek ziyech gibi bir yıldızı tek kalemde silmeye çalışacak bir cehalete sahiptirler. kulübün başında bu toksik kafalara uyacak bir yönetim olsaydı, takımın küme düşmemeye oynaması en fazla 1-2 sene alırdı.

    icardi, zaha hangi seviyenin oyuncusuysa ziyech de aynı seviyenin oyuncusudur. dolayısıyla maaşını düşük bulması, bu konuda pişmanlık yaşaması ve bir düzeltme istemesi erken bulunsa da pek yadırganmamalıdır. bu gibi ufak tefek sorunlar her daim kulüpler içerisinde çıkmakla beraber birçoğu medyaya yansımadan kolaylıkla çözülmektedir. asıl sorun medyaya yansıdıktan sonra kulübünü savunduğunu zanneden cahil taraftarın olaya müdahil olmasından sonra ortaya çıkmaktadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın