aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 142
    gayet güzel yayınları olan kanal. hiç bir oluşumu beğenmiyoruz, sadece duymak istediğimize tahammülümüz var. örnek vermek gerekirse dün fenerbahçe'nin penaltısında dzeko'nun dizine hafif bir müdahale var. bu müdahale onu düşürmeye yeter mi yetmez mi bu tartışılır ancak o müdahaleyi hisseden dzeko tecrübeli olduğu için penaltıyı aldı. benzer pozisyonlar ülkemizde hep veriliyor. avrupada olsa kimse o pozisyonda penaltı vermezdi ama türkiyede 3 büyüklere dokunuluyorsa hakem ertesi gün başını ağrıtmamak için o dokunmaya istinaden penaltıyı çalıyor. ülkemizde bir korku imparatorluğu yaratılmış durumda, hakemler kendilerini baskı altında hissediyor ve bu nedenle insiyatif almaktan çekiniyorlar. bu pozisyon galatasaray'a da olsa çalınırdı, tıpkı 2-3 hafta önce rakibi hatırlayamadığım bir maçta kerem'in oyuna girer girmez ceza sahası köşesinde aldığı penaltı gibi. küçük bir müdahele, avrupada olsa devam edilecek bir pozisyon ama türkiye'de bunların tamamı düdükle sonlanır.

    o nedenle kendi kendimize yükselmeye gerek yok. pozisyon bize olunca penaltı isteyen yüzlerce adam aynısı dzeko'ya olunca homurdanıyor. tüm ülke böyle. biz objektif bakamadıkça herkesi de taraflı görürüz.

    şahsen vole'nin maç sonu programlarını keyifle izliyorum. bariz bir taraflılık da görmedim. boşu boşuna yükselmeye gerek yok.

    edit: bu fanatiklikle işiniz zor beyler. aynen herkes fenere yatıyor ve tüm ülke fener şampiyon olsun diye yanıp tutuşuyor. fener de ne hikmetse buna rağmen 10 yıldır şampiyon olamıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın