• 40
    bu yatma meselesi aslında “al abi top” şeklinde cereyan etmediği için doğrudan anlaşılamıyor.

    kasımpaşa, rize falan zaten fenerbahçe’den 2 siklet aşağıda takımlar. maç normal şekilde 10 kere oynansa zaten 7 kere fener alacak, 1 kere berabere bitecek. keza aynı karşılaştırma galatasaray için de geçerli. olay şu: bu ve birkaç koç katkılı diğer takımlar bu yüzde yirmi ihtimal için savaşmayı fener maçlarında akıllarına getirmiyor. kontra yerken geriye canhıraş koşacağı yerde jog atıyor, haksızlığa uğradığında isyan etmiyor, galibiyet için ekstra savaşmıyor. efendi efendi takılıp yenilip gidiyor.

    galatasaray’a da yeniliyor, ama terinin son damlasına kadar savaşıyor, oyuncusuna sert giriyor, her türlü pisliği yapıyor, maç sonrası haklı olmasa da televizyonda ağlıyor. galatasaray’a verebileceği maksimum zararı vermeye uğraşıyor. galatasaraylı kendisine bu kadar bilenilmesinden rahatsız değil ki, diğer şampiyonluk adayına gelince isviçre 4. lig takımına bağlamasından rahatsız.

    allah’ın sopası yok tabi. galatasaray bu koç yancılarına toplam 5 puan bırakıyorsa, fener de gidiyor beklenmedik 2-3 maçta (mümkünse kendi evinde) halıya sıçıyor ve zaten hak etmediği şampiyonluğa el sallıyor.

    fener ekstra saçmalayıp altına yapmazsa bu maçta da farklı bir görüntü beklemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın