• 54
    antalyaspor, ilk 4 haftada iyi hücum eden ama sonuçlandırmada başarısız olan bir takımdı. hani üstünlük kuruyorlardı ama sonunu getirebilecek oyuncuları yoktu.
    17 eylül 2023 fenerbahçe antalyaspor maçında her ne kadar yenilseler de, pozisyonların sonunu getirecek oyuncuyu, yani buksa'yı bulmuşlardı. zaten antalyaspor, bu maçtan sonra çıktığı 2 maçı da kazandı. bu maçlarda 4 gol attılar, 3'ünde buksa'nın katkısı(2g,1a) vardı.
    yani hem iyi hücum eden, hem de sonuçlandıran bir takım oldular.
    amaaaaa...
    defansları gerçekten çok kötü.
    ömer, veysel gibi stoperler inanılmaz derecede pozisyon hatası yapıyor. keza sol bekleri güray vural'ın da savunması bir o kadar kötüdür. savunmanın önündeki erdal ise yeteneksizdir ama çok serttir. bu anlamda bu oyuncuya karşı kendimizi korumak gerekiyor.

    şimdi antalyaspor full kapanmak yerine hücumu düşünen bir ekip. hücumcuları iyi, savunmacıları da bir o kadar kötü olduğu için bol gollü bir maç bekliyorum. en az 3 gol olur.

    son günlerde lehimize hata yapılıyor algısı da iyice yaygınlaştı. bu yüzden aleyhimize penaltı verileceğini görür gibiyim. ya da büyük bir hata vs.

    kadromuz ise ideal'e yakın bir kadro olur çünkü oyuncularımız her ne kadar yorgun olsa da, bu maçtan sonra milli araya girecekleri için bol bol dinlenme fırsatı bulacaklardır. davinson yerine nelsson,
    tete yerine de barış alper oynayabilir. onun dışında değişiklik olmaz.

    skor tahminim 1-3 alırız.

    neyse hakkımızda hayırlısı olsun. attığımız gol, yediğimiz ofsayt olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın