resim
André Onana
Takım:Manchester United
Mevki:Kaleci
Yaş:28
Boy:1.90
Uyruk:Kamerun
  • 72
    3 ekim 2023 manchester united galatasaray maçı'nda yediği gollerde büyüklü küçüklü hatalar yapmış olan kaleci.

    ilk gol net bir hata. top iki kere yerden sekiyor, zaha dalot'u sırtına almış ceza sahasında gezdiriyor ama bu arkadaş o sırada zaten öndeyken geri doğru adımlıyor. açılıp açıyı kapatabilir hatta müdahale dahi edebilirdi belki de.

    ikinci golde aynı şekilde kerem topu kontrol ettiği anda kendi soluna adım atıyor. zaten kapalı olan köşeye kayıyor. o adımı yana değil öne atması gerekirdi.

    üçüncü gol zaten bence kendisi adına fiyasko. altı pas çizgisi üzerindeyken alçak bir aşırtma gol yiyor. icardi'nin topa vurduğu nokta ise neredeyse ceza sahası çizgisi. bunu neden yiyor peki? şuttan önce yatmaya kalktığı için. ezbere atlayış yaptığı için. bunu gören icardi de zaten ustalığıyla üstünden bırakıyor topu. icardi'nin kendi sağına plase vuracağını düşünüp ezbere atlarsan olacağı bu kardeşim.

    üç golü de onana'nın hatası sayesinde attık demiyorum. doğruları yapsaydı da bu golleri atabilirdik. kolay pozisyonlar değil, yaptığı hatalar da topu yumurtlamak falan değil. ama temel konularda dediğim gibi küçüklü büyüklü hataları var. evet yine üç gol atabilirdik biz. baktığınız zaman biz de iki maçta 4 gol yedik şu ana kadar. ama muslera böyle temel hataları yapmıyor mesela. bizim güvenme sebebimiz de o. eğer muslera gol yiyorsa zaten o golün yenmesi gerekiyordur artık. manu taraftarının böyle bir güven dayanağı yok kalecilerine. bu da doğal olarak üstündeki baskıyı artıracaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın