resim
Cédric Bakambu
Takım:Real Betis
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.82
Uyruk:Kongo DC
  • 801
    2022-2023 sezonunda transfer ettiğimiz oyunculardan biri olan forvet oyuncumuz.

    ben yapılan bütün transferlerde tümden gelim yönteminin kullanılmasının hatalı ve gereksiz olduğunu düşünüyorum. yani olan şeyler üzerine konuşup, bu hatalıydı demek, çoğu spor yorumcusunun yaptığı bir şey zaten. tümden gelim, tabii ki önemli ama, ders almak için önemli. ve 2022-2023 transfer sezonuna döndüğümüzde yani henüz tümü göremediğimizde bakambu mantıksız bir transfer değildi. ki hala sezonun henüz başı.

    biz bu döneme girerken planımızı icardi üzerine yaptık. bu planlamayı yaparken hem limit hem de maaş bütçesini de düşünmek gerekiyordu. eğer forvet olarak icardi'yi düşünüyorsa bir takım, alacağı 2. oyuncu yedek oyuncu olmak zorunda. yedek oyuncu demek, sadece kenarda beklemesi değil, maliyet olarak da yedeğe uygun olması demek.

    haberlere göre ilk aşamada buralara antony tarzı oyuncular denedik. teknik ekip dahil herkes biliyordu ki, antony, bakambu'dan çok daha iyi oyuncu. ama muhtemelen bonservis ve yıllık maaşı 10 milyon civarıydı. bunun yerine daha önce iyi işler yapmış maliyeti çok daha az olan bir oyuncuyu yani bakambu'yu aldılar. daha geçtiğimiz sezon yunanistan gol kralı olmuş bir oyuncunun da yedek kulübesini doldurması çok mantıksız değildi. yani transfer dönemine dönüp bakarsak transferi çok mantıksız değildi , ki bana göre hala değil.

    bazı yedek oyuncularımızda olduğu gibi bakambu'nun da maç ritmi problemi var. bu problemin aşılması için de oynaması gerekiyor. puan kaybına hiç tahammülümüz yok biliyorum, ama hiç hazırlamadan kendisine ihtiyaç duyarsak, bu sefer daha kötü sonuçlarla karşılaşabiliriz.

    umarım kendisini hazır hale getirip en azından ligde bazı maçlarda kullanabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın