resim
Cédric Bakambu
Takım:Real Betis
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.82
Uyruk:Kongo DC
  • 796
    sezon başı hazırlık maçları hariç oynadığımız 3 şampiyonlar ligi ön elemesi maçında boş geçmesi çok kötü oldu. diğer forvet göbekli möbekli gol atıyorken bakambu maalesef o fırsatları harcadı. icardi zaten her türlü formayı alacaktı da bir allah'ın kulu da durun kardeşim bakambu'nun hakkını yemeyin diyemedi, çünkü forvetin mazotu olan gol yoktu.

    ikinci faktör, şöyle hiçbir maçta maçı erken koparamadık ki icardi'yi kenara alalım. farklı skorla öne geçtiğimiz bir maç vardı, onda da hemen yakalandık. icardi de sürekli oynamak istiyor zaten. yok yani sezon başı hariç adama o fırsat gelmedi.

    okan buruk'un sisteminde 10 numara aslında yardımcı forvet. icardi'nin yerine değil icardi'yle birlikte oynayabilir belki. ama oraya da çok aday var. halil bile yerli sıfatıyla bakambu'nun önünde olabilir duruma bakılırsa.

    velhasıl transfer sezonunda da söylenmişti. sinan yılmaz'dan da duymuştum. galatasaray icardi gelmeden önce orayı hazır bir yerli türk oyuncuyla idare etmeli diye. o mesela umut nayır diyordu. biz bakambu'yu alıp üstüne halil'i aldık. bakambu sezon başında o kadar iddialıydı ki göreceksiniz o forma benim diyordu. yani gelinen noktada bu iddialı söylem havada kaldı. icardi sakatlansa bile zaha ve barış alper de merkez forvet oynayabilir, mertens ve kerem yardımcı forveti zaten yedekliyor. geçen sezon gomis bile belli noktada yedek forvetten forma şansı gelmiyor diye sorun çıkarmıştı. şimdi gomis görevini bakambu'ya hatta halil'e verdik. 1 değil 2 tane gereksiz transfer oldu. bu da bir gerçek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın