resim
André Onana
Takım:Manchester United
Mevki:Kaleci
Yaş:28
Boy:1.90
Uyruk:Kamerun
  • 65
    3 ekim 2023 man united galatasaray macindan sonra cok dusundum, bu adamin yedigi ikinci ve ucuncu golu ortalama bir kaleci yemez, bu adamin sorunu ne diye. sonunda buldum.

    kaleciler boksorler, dovusculer hatta danscilar gibi agirligini iki ayak uzerinden surekli degistirerek hareketli bekler. agirligi guc alacagi ayaga verir ama bunu saldiracagi veya dansciysa gidecegi yone gore degistirir. onana iki ayaga yere basarken yakalaniyor surekli. bu bir amatorluktur arkadaslar. ıyi bir kaleci ayaklari yere guclu basarken yakalanmaz.

    yedigi ikinci gol gorsel olarak guzel gelse de aslinda one yarim adim atip sol ayagina guc vermesi gerekir ve saga egilmesi gerekirdir. adam iki ayaga sabit yerde baski yaparken suta yakalandi.

    ucuncu golde gec kalmamak icin ezbere yere uzanmayi kafasina koymus belli. bu nedenle icardi sutu gosterdigi anda sagina devrildi tosuncuk. top yavas yavas ustunden gecerken ayaklari tamamen yere guc verdigi icin kalkip celemedi bile.

    bu adama 50 milyon veren futbol akli kimse, ki ten hag'in oglunun payi oldugunu, guzel komisyonlar yedigini artik biliyoruz, futboldan tamamen uzaklastirilmali.

    ya ben 23 sene once arjan tango yaparken ogrendim, iki ayagin ayni gucte basarsa yon degistiremezsin, bu adam man united kalecisi, saka misiniz siz ya. neyse beter olun. yillarca liverpool'un hakkini yemek icin yaptiginiz islerin sonucu bu. spice boys sizden daha iyiydi, yediniz adamlari. simdi onana ile size mutluluklar.

    ekleme: siz hayatinizda hic mi edebiyat dersi almadiniz? hic mi mubalaga sanati nedir duymadiniz? latife nedir hic mi acip bakmadiniz? her seyi kelime anlamiyla alacak kadar nasil bir bos hayat yasadiniz? yormayin insani ya...
App Store'dan indirin Google Play'den alın