• 3513
    hiç rakiplerin konuşmalarını dinlemek adetim olmadığı halde bu vatandaşların twitter space ve (bitmeden önce) clubhouse odalarını denk geldikçe dinliyorum uzun zamandır. çok acınası muhabbetler dönüyor, eğlenceli oluyor yolda zaman geçirmelik.

    özellikle bir detay son 3 veya 4 sezondur her seferinde dikkatimi çekiyor ve tesadüf olmadığından artık yüzde yüz emin oldum;

    mesela bir başarı örneği verilecekse, atıyorum transferler diyelim. en önce ve uzun süre fbnin transferler övülüyor ve takdir ediliyor, daha sonra kimseden galatasaray kelimesi çıkmıyor veya çok nadir çıkıyor ama fb den 10 oyuncu takdir ediliyorsa, bizden 1 oyuncu zorla 10 saniye takdir ediliyor objektif gözükmek için.
    veya başka bir örnek, şampiyonluk şansı. "abi biz de şampiyon olabiliriz amma fb çok acaip bu sene anormal kadro uyumu var bombalaya bombalaya gidiyorlar" derken, yine galatasaray genelde ya hiç konuşulmuyor, ya da "arkadan da işte galatasaray geliyor fena değil gibiler ama onların bence zor bu fb karşısında" tarzında geçiyor. "fena değil" :)
    bu iki örnek aklıma ilk gelenler ama çoğaltılabilir rahatlıkla ve bahsettiğim tavırları bu sezon başından itibaren aşırı arttı.

    bunlar büyük olasılıkla her anlamda aradaki seviye çok açıldığı için artık bizi rakip olarak görmeyi bıraktılar ve fb ile çekişmeye sokuyorlar kendilerini. fbjk dostluğundan bağımsız diye düşünüyorum onların taraftarının bu saçma sapan tavrını.
App Store'dan indirin Google Play'den alın