• 144
    4 ekim 2023 tarihinde, prime time saatlerine yakın vakitlerde fenerbahçe başkanı ile canlı yayın yapmakta olan platform.

    buradan sonrası da biraz siyasi olacak, umarım sözlük kuralları çerçevesinde kalabilirim. ben cumhuriyet halk partisi üyesiyim. cumhurbaşkanlığı seçimlerinde inanmadığım bir aday için çalışmak adına üç güne yakın süre uykusuz kaldım. maalesef son birkaç aydır seçim sonuçlarının gayet hayırlı olduğuna ikna oldum.

    nitekim şu an partinin en karışık vakitlerinde, geleceğinin söz konusu olduğu tarihi günlerde (tahminimce para alarak) bir futbol kulübü başkanını canlı yayına çıkarıyorsunuz (altını çiziyorum, tahminimce). bu tepkim yayına çıkan galatasaray başkanı çıksa da aynı olurdu.

    söyleyecek herhangi bir söz bırakmıyorsunuz. kim bu gündemi nasıl belirledi anlatmak zorundasınız. yanında göründüğünüz parti mahalle ise, şu anda yanıyor. siz ise saçınızı tarıyorsunuz. vesilenin kim olduğunun zerre önemi yok. arınacaksınız, uğur dündardan arınacaksınız, beyaz türk kimliğinizden arınacaksınız. şu günde futbol konuşma bilinçsizliğinden arınacaksınız. maşa olmayacaksınız. siz arınmazsanız, barınamayacaksınız. çok az kaldı.

    aşina olduğunuz bir laf öbeği ile tarif etmek gerekirse: geliyor gelmekte olan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın