resim
Massimo Moratti
Görev:Hissedar
Takım:-
Yaş:79
Uyruk:İtalya
  • 8
    marca'ya yansıyan beyanatında, "barcelona final oynayabilmek için hakemlerin üzerinde baskı kurmaya çalışıyor" gibi bir beyanat vermiştir.

    http://www.marca.com/...ones/1272279695.html

    -bu açıklamayı sözlüğe almamın nedeni şudur. son yıllarda ülkemizde futbolu play station'dan öğrenmiş, üniversite mezunu, bir kaç dil bilen bir grup spor yazarı türedi. bunlar ikide bir yok sistem, ön libero, tandem kıl tüy gevezelikleri ile "vay be abi neler biliyor" havasını yaratarak milletin hayranlığını kazanıp "efenim avrupa'da kulüp başkanlarının ismini bilen mi var! olmaz öyle şeyler orada, kulüp başkanları çıkıp demeç vermez" gibi saçma sapan bir argümanla bilgiçlik taslıyorlar. samimi değiller bu tezlerinde. dil bilip avrupa da olanları bilmemeleri ve görmemeleri imkansız. bize göre medyaya daha az çıkıyor olabilirler ama onların yerine medyaya çıkan öyle adamlar varki zaman zaman çıkmalarına gerek kalmayabiliyor. ama gerek oldumu da çıkıp çirkefliğin kralını yapıyor bu başkan efendiler. örneğin ispanya da barcelona ve real madrid başkanları haftada en az iki defa basına demeç verip gider yapmazlarsa göbeklerinin ortasından çatlarlar. diğer kalan beş günde ise tarafların etkili elmanları girer gündeme. yani avrupalı bu çirkeflik oyununu satranç oynar gibi oynuyor bizimkiler dama oynar gibi. çirkeflik konusunda tek fark bu. sözünü ettiğim ukala dümbelekleri de boş gevezelikleri ile milleti kandıryorlar.

    edit: bu da barcelona başkanı la porta'nın beyanatı.
    http://www.marca.com/...lona/1272313450.html

    -maçın kaderi hakemlerin elinde, hakemler çok dikkatli olmalı falan filan diyor. kısacası çirkefliğin allahını yapıyor.

    edit: konuyu pek kavrayamadım ama sanırım yine bir yanlış anlma kurbanı olduk.
    1-bu entyr de sözü geçen yazarlar türk basınında yer alan bir grup yazardır.
    2-bu entryinin adnan polat ile yakından uzaktan ilgisi yoktur. yakında oynanacak olan barcelona inter rövanş mücadelesi baz alınarak avrupa kulüpleri başkanlarının gerekli gördüklerinde ne kadar çirkefleşebilecekleri göz önüne serilmeye çalışılmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın