resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 6485
    attığı golden dolayı maç içindeki yapamadıklarını görmezden gelmeye çalışıyoruz. bu bence çok yanlış.
    kerem'in yeteneğinden, çalışkanlığından kimsenin şüphesi yok ama her geçen maç üstüne kata kata beslediği bencilliği çekilmez noktaya getiriyor kendisini. kopenhag maçında en az 2 tane %100'lük golü pas vermeyerek harcadı. bakın kaçırdığı gollerden bahsetmiyorum bunlar futbol şanssızlığıdır olur. ama golü kesin atabilecek bir takım arkadaşın varken ısrarla her maç bunları görmezden geliyorsan sen bencil bir oyuncu olma yolunda ilerliyorsundur demektir. 3 ekim 2023 manchester united galatasaray maçında da 2 tane gollük pozisyonda yine kendisi şut denedi. maçtan sonra da "golü çok istedim, çok denedim" dedi.

    kardeşim golü herkes ister, ama sen old trafford'ta manu ile oynarken bu kadar bencil olma lüksüne sahip değilsin. zaha, mertens, icardi bile her topu ayağına aldığında "en tehlikeli pozisyona nasıl geçeriz?"i düşünüp asist kovalarken kusura bakma ama sen kimsin? şampiyonlar ligi'nde sürekli pozisyona girmemiz imkansız. bazen maç boyu 2 pozisyona girip 1'ini atmamız gerekebilir. bu da topun kıymetini bilmemizi, en tehlikeli hücum opsiyonunu seçmemizi gerektiriyor. kopenhag maçında ilk yarıda pas vermesi gereken yerlerde pası verseydi belki de şu an 6 puanla gurup lideriydik. bunu bilmek tabii ki mümkün değil, afaki konuşmaya gerek yok. gerçek olan şey kerem'in sürekli kendisinin gol atma isteği ve bu dürtüsünün onu bencilliğe sürüklemesi. dün zaha ve tete maç içinde ciddi ciddi tepkilerini gösterdi. kerem'in bu sanrıdan kurtulup 22-23 sezonunda olduğu gibi yeniden takım oyuncusu olması gerekiyor.

    objektif olarak soruyorum size; 3 ekim 2023 manchester united galatasaray maçında kerem o pozisyonu da kaçırsaydı hala "koçum benim, laf söyletmeyiz, laf söyleyenler trolldür" diyecek miydiniz? yoksa burayı herkesten daha çok yangın yerine çevirip kaybedilen puanın suçunu kerem'e mi atacaktınız? ben cevabı biliyorum, siz de kendinize sorun bunu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın