• 1027
    hakim ziyech sakat, dries mertens artık yarım devrelik ancak oynayabiliyor. on numara için yetersiz de olsa tek seçeneğimiz kerem aktürkoğlu.
    tanguy ndombele hiç hazır değil, sergio oliviera maalesef yokuş aşağı düşüyor ki bunu oynadığı süre boyunca çok net gösterdi. kerem demirbay riskli pasları ve korkutan top kaybıyla ingiltere deplasmanında güven vermiyor. orjini olmamasına rağmen denenerek sekiz numarada vasatın üstü oynayan kaan ayhan seçilebilecek en mantıklı isim.

    bu arada sergio oliviera'ya parantez açmak istiyorum. on kişi oynasak daha iyi bir futbol izlerdik. davinson sanchez'in belini kıran pasıyla geriye düştük, penaltı gibi frikik aldırdı manchester united'a. kafa olarak futbolla maalesef alakası kalmamış. böyle izlemek çok üzücü portekizliyi.

    hocanın; ikinci golü bulduktan hemen sonra pili biten wilfred zaha'nın çıkması ve kerem aktürkoğlu'nu gözü kapalı oynayabildiği mevkiye yerleştirmesi, öne geçtikten sonra da hücumu defanstan çok düşünen angelino'nun yerine tank adam abdülkerim bardakcı'yı bek yapması ve lucas torreira'nın sakatlığı ile yumuşayan ortasahaya her ne kadar hazır olmasa da premier league'i tanıyan bilen tanguy nbombele'yi sürmesi yapılabilecek en iyi dokunuşlardı.

    özetle, oynanacak en iyi taktikle oynayarak hakkımızla kazandığımız maç oldu.
    skor olarak 2 kere geriye düşmemize rağmen hiç panik olmadım, çünkü okan buruk hiçbir şey yapmadıysa bile bu takıma winner olduğunu hatırlattı bir buçuk sezonda.
    yanlış anlaşılmasın takım idealinde demiyorum, hatta şu an ideallikten oldukça uzak olduğumuza inanıyorum.
    ancak, doğru noktalarda doğru hamleleri yapmayı bilen hoca kazandı. rakip takımın adı, tarihi ve taraftar desteği ancak iki gol bulabildi. zira rakibin bir hocası yoktu.

    iyi ki varsın çocukluk aşkım, iyi ki olman gereken yerde olman gerektiği gibi oynuyorsun.
    sen böyle ol, sen iki kere geriye düşsen bile taraftarı ümitsizliğe sevk etmeyecek topu oyna. biz seni böyle çok seviyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın