• 527
    ilk yarısı 1-1 sonlanan maç. ilk 45 dk'da oyunun hakimi net şekilde manu'ydu. adamlar çizgiye her indiklerinde tehlike yarattılar, tek pasla 3-4 oyuncumuzu oyundan düşürerek atağa çıkıyorlar. bir şeyleri yanlış yaptığımız çok belli. hücum presine bir ayar çekmek şart gibi duruyor, ayrıca kerem oynadığı mevkide bugün hiç iyi bir izlenim yaratmadı. okan hoca hamle yapacaksa -ki bence yapması lazım- fazla beklememeli.

    dave yenilen golde peş peşe iki hata yaptı ama zaha'ya attığı uzun topla kendini şimdilik affettirdi diyebilirim. yine de bugün son 2 maça nazaran pek iyi durmuyor. kerem yukarıda yazdığım gibi bayağı vasat kaldı, keza tete de sönük. icardi, okan buruk'a bir şeyler anlattı ilk yarının sonlarına doğru, büyük ihtimal topla buluşamama nedenini söyledi. gerçekten de kötü hücum ediyoruz. organize tek bir atağımız var onda da rakip son topu kesti ve anca korner kazanabildik. onun dışında ne düzgün bir set kurabildik ne de güzel bir hücum atraksiyonu görebildik.

    uzun top işi, bizim en güzel çözüm gibi duruyor şu an. rakip savunmada kart gören isimler de var inşallah bu dediğimi deneriz ikinci yarı başında. son maçların hemen hemen hepsinde 2. devreye kötü başladık bugün o günlerden biri olmasın. bu akşam puansız dönersek, şu stadyumda manu tribünlerinin sesini bastıran taraftarımızın emeğine çok yazık olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın