• 177
    her seyden once, bu heyecani tekrar yasadigimiz icin cok mutlu oldugum mac. gectigimiz sezonu sampiyon bitiren ve bu yil da 3 tane eleme turunu gecip bize bu heyecani yasama firsati veren takimimiza da minnetarim. macta ne olur ne olmaz elbette oynayip gorecegiz ama bu hisleri yasamak, dunyanin her yaninda bilinen ve taraftari bulunan bir takim olan rakibimize, mac onu ciddi olarak tedirginlik vermek gurur verici. bu oyunu, bu takimi boyle gunler icin seviyoruz zaten. bunun altini dolduracak sportif basarilar da en buyuk dilegimiz, kulup olarak da kurulus amacimiz malum. bugun de umutluyum sahada da altini dolduracagiz bu hissiyatlarin, olmamasi icin hic bir sebep yok.

    kendi adima dusuncem, sampiyon olmus, buyuk olcude de sampiyon kadroyu korumus bir takim olarak, uyumumuzu, oyun istikrarimizi olabildigince maca yansitmamiz gerekiyor. herkes en iyi bildigi seyleri, en hazir oldugu rolde yapmali, bu sebeple bazi yerlerde gordugum solbek abdulkerim tercihlerini falan zararli buluyorum. lig macinda 45 dakika iyi gozuktu diye boyle bir maceraya girilmemeli. herkes en iyi oyununu oynamali, hata bile yapmamali ki suradan iyi bir sonuc alalim. bu noktada da ortasaha eksikligimiz canimi cok sikiyor. transfer doneminde de iyi yapamadigimizi dusundugum sey bu oldu, bu maca en hazir halimizle cikabiliyor olmamiz gerekirken, ortasahada ne yapacagimiz mechul halde. yani savunma ve hucum icin yine tamamiz ama o bolgede isler karisik. bana kalsa torreira-kaan ayhan, onlerinde sergio seklinde cikarim, ama basta dedigim sey yuzunden bu handikapli olacak malesef. ligi gectim hazirlik maclarinda bile denemedik boyle bir formasyonu, kalkip ilk defa old trafford'da yapmak ne dogurur mechul. torreira-sergio ile sampiyon olduk, derbiler oynadik ama burada yeterli olmayacaklar, daha cok sergio acisindan. oraya daha iyisini almaliydik, ndombele yapardi belki ama hazirlayamadik bu maca gec almamiz sebebiyle. keske boyle olmasaydi ama bu saatten sonra da yapacak sey yok, okan hoca'nin tercihine bagli burasi.

    2012'de harika bir mac cikarmistik, kismetsizlik ve 2 tane cok net penaltimizin verilmemesi, biraz da savunma sakarliklarimiz sebebiyle yine de 1 puani haketmisken maglup olmustuk. umarim bu sefer bunun bir tik ustune cikar ve basabas bir oyunla, basabas bir mucadeleyle buradan bos donmeyiz. yillardir kendi adima sampiyon olduktan sonraki sene de gruplara o sampiyon takim kalitesinde cikmamizi bekliyorum. malesef mayistaki takimi, oyunu ve kaliteyi, eylul-ekim'deki grup maclarina tasiyamadik hic, daha zayif halde ciktik bu maclara tam tersi olmasi gerekirken ve basari elde edemedik. bu sene bence farkliyiz, sampiyon takimi koruduk, yapilan eklemeler biraz o takimi ve oyunu degistirdi belki, ama formsuz degiliz, gucsuz degiliz ve en iyi hallerimizden biriyle cikiyoruz old trafford'a. gerisini insallah tarihimizin altin sayfalarinda okuyacagiz, donup donup ozetini izleyecegiz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın