• 177
    manchester'ı bu kadar kötü bulmak, küçümsememek falan diye yanılgıya düşmüş hatta uçuşa geçmiş entryler görüyorum maalesef. ölüsü allianz arena'da bayern'e 3 tane tıkladı, şut bile çekememe ihtimalimizin olduğu stadta.

    manchester kendi liginde her sene ona karşı oynayan ve onu ezberlemiş takımlara karşı kötü görünüyor diye umarım teknik ekip de böyle komik yanılgılara düşmüyordur, sanmam zaten.

    bu iki korkutucu durum dışında topu manchester'a mecburen bırakacağız, geçişte hızlı ataklarda bize karşı açık oynayan takımlara karşı neler yapabileceğini biz bile bilmiyoruz umarım buradan sürpriz durumlar ortaya çıkarabiliriz.

    burası şampiyonlar ligi, karşımızda küçümsemeyi geçtim b takımıyla bile oynasa bize kök söktürme ihtimali epey yüksek olan bir takım olacak. kadro piyasa değerleri yaklaşık 1 milyar euro. kabaca bizim 4 katımız. tarihimizin en iyi kadrosunun yani. küçümsememiz gereken manchester...:)

    umarım güzel bir sürprize imza atarız, futbol böyle hikayeleri sever, torreria premier ligten geldi ve henüz formamız altında golü yok... zaha, o atmosferleri defalarca oynayıp muazzam defansları delip geçmiş bir isim. hayat, neden olmasın...

    defansta sağlam durmamız çok elzem, muslera ve stopper tandemimize büyük iş düşüyor. haydi aslanlarım göreyim sizi. allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın