• 175
    cumartesi oynanan ve united’ın kaybettiği palace maçını izleyenler görmüştür ki üretmede çok sıkıntıları olan bir takım rakibimiz. tipik hızlı geçiş hücumlarını bertaraf edip sıkı kapanabilirsek bırakın beraberliği 3 puanla dönmek içten bile değil.
    kornerlere çok dikkat etmek gerekiyor, çok zaafları var. gol veyahutta goller bulmamız çok şaşırtmaz.
    amrabat sol bekten içe kıvrılıyor her atakta ve alanını boş bırakıyor. mason mount ara ara önde kapatmaya çalışıyor o alanı ancak kerem demirbay’ın ve kaan ayhan’ın 40 metrelik uzun ters topları ile sağ önde oynayacak barış alper ve arkadan hızlıca desteğe kalkan sasha boey ile çok tehlikeli olabiliriz. ( amrabat karşısına hızlı ve güçlü oyuncu şart, ben barış alper’i tercih ederdim )
    orta sahayı kalabalık tutup, mücadele gücü yüksek oyuncular tercih edilmeli. kerem ve mertens yedekte tutulup, kaan ayhan, torreira ve kerem demirbay üçlüsüyle başlarsak sanki daha iyi bir tercih olur.
    rashford tarafından tehlikeli ataklar hep, zaten onun eline bakıyor takım. hakikaten de en çok başımızı ağrıtacak oyuncuları da o. eğer bu maçta da sasha boey ona karşı harikalar yaratırsa en elit takımlara transfer olur kesin.
    yenilmicek takım değil, yeterki biz güçlü duralım ve bu sefer girdiğimiz 3 pozisyondan 2 gol çıkartmasını bilelim.
    galatasaray sevgimiz ve orhan uluca sayesinde artık maçları yardımcı antrenörler gibi izleyip, taktik analiz yapar olduk :).
App Store'dan indirin Google Play'den alın