resim
Mehmet Büyükekşi
Görev:Başkan
Takım:Türkiye
Yaş:63
Uyruk:Türkiye
  • 208
    sistematik bir şekilde bütün fenerli yorumcular, troller, taraftarlar kendisine saldırıyor.

    ben kendisini tanımam etmem ancak medyada beyaz futbol programından tutun sports digitale kanalına kadar bütün koç destekli spor kanallarının her maçtan sonra hedefe bu adamı koymasının tek bir sebebi olabilir. bu adamı indirtip yerine kendilerine tam bağlı birini geçirmek istemeleri. ve belli ki kendi adayları hazır.

    maç skoru ne olursa olsun, her maçtan sonra bütün spor yorumcuları ve kaşar hakemler pozisyonları yorumlarken yangın yapıyor. maç 5-0 bitmiş ama tartışma yaratacak yorumlar söyleniyor. bunu 1 haftadır farketmiştim ama 1 ekim 2023 tarihinde oynanan fenerbahçe rizespor maçından sonra çok daha net anladım.

    birileri ortalığı yangın yerine çevirmek istiyor. maç ter temiz olsa bile tartışma çıksın, hakemler konuşulsun isteniyor. galatasaray taraftarı olarak biz bu tufaya düşmemeliyiz.

    ayrıca hakemlerin içerisinde de koç grubuna bağlı hakemler olduğu için bu hakemler bilerek hatalı kararlar veriyorlar. bazen bakıyorum göz göre göre hatalı karar veriyorlar. veya fenerbahçe maçı farka gitmiş, iş işten geçtikten sonra fenerbahçe lehine verilmesi gereken penaltıyı vermeyerek maç sonrasına malzeme çıkartıyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın