• 57
    türkiye'de birkaç tanesi hariç hepsi sadece yüzeysel ve günlük yorum yaparak para kazanır. örnek vermek gerekirse 26 eylül 2023 istanbulspor galatasaray maçında zaha oyuna sonradan girip birkaç tane çok güzel kilit pas vermişti.

    ben son yıllarda sadece galatasaray izleyen bir futbolsever olarak zaha'nın çok çok iyi oynamasa da kayda değer iyi işler yaptığını gördüm. ayrıca rakip savunmayı kalesinin 15 metre önüne kurmuşken kendisinden beklenen topu alıp yardırma işini yapamamasının normal olduğunu düşünebildim. ancak maçtan sonra baktığım tüm yorumlarda zaha'nın hiçbir şey yapamadığı, sahada gezdiğini dinledim. bir allahın kulu yaptığı iyi işlerden bahsetmedi.

    nitekim 30 eylül 2023 galatasaray ankaragücü maçında gördük zaha'nın neler yaptığını. bu adam hiç hazır değilken yapmadı bunları. bir önceki maçta sinyalleri vermişti. burada sinan yılmaz'ı ayrı tutuyorum çünkü sadece kendisi zaha'nın istanbulspor maçında yaptığı iyi işlerden bahsetti. onu da ankaragücü maçından sonra duydum, iki maç arasında kendisini dinleme fırsatım olmadı.

    sonuç olarak, türkiye'de geneli günlük yorumlar yapar. onu da yanlış yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın