• 141
    maç öncesi oluşan hava tam olarak şu maç öncesiyle aynı.

    (bkz: 22 ekim 2019 galatasaray real madrid maçı)

    o dönemde de madrid hem cl’de hem de ligte zor günler geçirirken ve zidane’nın koltuğu tartışılırken bizimle oynadıkları maçta nefes almışlardı. bunu belirtme sebebim bu tarz maçlar için çok büyük beklentiye girip takım üzerinde gereksiz baskı oluşturmanın uzun vadede olumlu sonuç oluşturmayacağıdır. sonuçta rakibimiz çok çok kötü yönetilse de bir premier lig takımı ve bütçesi ile oyuncu kalitesi belli. 2019 senesinde de aynı şekilde madrid yine madrid’ti.

    ama bu bahsettiğim sakın taraftar olarak korkak veya çekingen bir futbol görmek istediğimiz anlamına gelmesin. kendi gerçeklerimiz doğrultusunda, fizik kalitemizi doğru kullanarak puan veya puanlar yapmak için elimizden geleni yapmalıyız. özellikle bu maçta bulduğumuz gol pozisyonlarını bitirmemiz bizi hedefe çok yaklaştırır.

    maçla ilgili oyuncu özelinde müneccim tahminimse bitirici vuruşlardaki ayarsızlığını bize bambaşka iki maçla (bkz: 20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçı) (bkz: 30 eylül 2023 galatasaray ankaragücü maçı) kanıtlayan tete’nin, bu maçta yine üst düzey bir bitiricilik sergileyip kilidi açabileceği.
App Store'dan indirin Google Play'den alın