• 123
    hayaller elbette kurulmalı ama önce ayaklar yere sağlam basmalı. rakibimiz dünyanın sayılı takımları arasında yer alan, yıl içinde en çok para kazanan kulüplerden. gelebilecek kötü sonucun gayet normal olduğunu ve beklentilerimizi buna göre ayarlamamız gerektiğini düşünüyorum.

    maç ile ilgili düşüncelerime gelirsem kaan ayhan, tanguy ndombele ikilisinin ilk on bir başlaması gerektiğini düşünüyorum. kaan'ı savunma önüne koyduğumuzda gerektiğinde stoperi üçleyebilir gerektiğinde hava topları konusunda takıma yardımcı olur. mevcut performansı ve fiziksel durumu ile de rakiplerinin önünde. tanguy ndombele'nin fiziksel durumunu bilmemekle beraber eğer bir ihtimal varsa onun da ilk on bir çıkması gerektiğini düşünüyorum. çünkü manu sert bir pres yapmak isteyecektir. bu durumda dripling yapabilen orta sahanın önemi bir kat daha artıyor. ayrıca maçın ingiltere'de oynanacak olması nedeniyle durumu kişiselleştirilmesi ve ekstra motivasyonla sahada olması işimize gelebilir.

    duran topların öneminin arttığı bir dönemde kaan, apo ve sanchez'e icardi destekli duran top organizasyonu maç içinde kritik olacaktır. wilfried zaha ve kerem aktürkoğlu'nun driplingleriyle topu rakip alana taşıması ve orada yapacakları doğru tercihler yine hücum gücümüzü belirleyecektir. okan hocanın değişikliklerde geç kalmaması ve momentumun rakip takıma geçmesine engel olması lazım.

    mevcut formuyla manu yenilmeyecek bir takım değil ama yine ayaklarımız yere sağlam basmalı. geriye düşmediğimiz her an maç bize yakın olacak ve rakibi baskı altına alacaktır.

    (bkz: galatasaray bir his takımıdır)
App Store'dan indirin Google Play'den alın