resim
Davinson Sánchez Mina
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.87
Uyruk:Kolombiya
  • 471
    galatasaray taraftarının sevgilisi olacaktır. çünkü galatasaray taraftarının aşık olduğu özelliklere sahiptir.

    şimdi ilk öncelikle olumlu yanlarına ışık tutalım. sanchez orta yaşlarda olmasına rağmen ligimize gelmiş, ligimize gelmeden önce genç sayılabilecek yaşlarda uluslararası arenalarda çok önemli maçlarda çok önemli dakikalar bulmuştur. yani her şeyden önce tecrübe abidesidir. bu tecrübesini ise maçlarda gösterdiği riskli hamlelere rağmen sakin kalmasından anlayabiliyoruz.

    nelsson - abdülkerim tandeminde abdülkerim nelsson'un yanında hulk gibi kalıyordu. sanchez-abdülkerim tandeminde ise sanchez, abdülkerim'in yanında hulk gibi kalıyor. burda oyuncularımızı kötülemiyorum sadece sanchez'in ne kadar fiziksel bir güce sahip olduğunu anlatmaya çalışıyorum. bu fiziksel güce rağmen oldukça hızlı yapısı ve son derece kusursuz sıçrama yeteneği ile seviyesini bambaşka bir yere çekiyor zaten.

    bunların yanı sıra benim dikkatimi çeken bir şey daha var. bu adam felaket hızlı yer değiştirebiliyor. biz korner kullanılırken dikkat edin bir çok defa kendisi yön değiştiriyor ve kendisini takip eden savunmayı oldukça dengesiz halde bırakıyor. sadece ofansta değil defansta da iyi bir yerleşim yeteneği sergiliyor. rakip hücumcuların omzuna omzunu yapıştıracak kadar sıkı markaj yeteneği gösteriyor ve genellikle sert bir mücadele tercih ediyor.

    bir diğer konu ise bizim özellikle nelsson'da çok gördüğümüz sürekli geriye pas verme. sanchez kesinlikle öyle değil adam tamamen sürekli ileriyi düşünüyor, ve hızlıca uygulamaya geçiyor. madem nelsson'un eksisini söyledik artısınıda söyleyerek benzetme yapalım. sanchez tıpkı nelsson gibi defans hattını organize etme ve takım arkadaşlarına yönlendirme konusunda liderlik özelliklerine sahiptir.

    uzun lafın kısası pozitif yanları bu, eksi yanları yok mu? elbette var. şu an bizde hiç olmadı ama bazen odaklanma sorunları yaşadığı ve hatalar yaptığı görülebilir. pas oyunu konusunda da bazen zayıf anlar yaşayabilir. bu tür şeyleri zaman zaman görmezden gelmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın