resim
Acun Ilıcalı
Görev:Yönetim Kurulu Üyesi
Takım:Hull City
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 672
    play-off sisteminin önünü açmak için ligin değeri hakkında yorum yapmış medya patronu.

    https://twitter.com/.../1708410471358034421

    ligin değerinin 500 milyon dolardan 80’e düşmesinin sebebinin ülkede oluşan ekonomik buhran, şike davası sebepli lige olan güvenin düşmesi, rezalet kulüp yönetimi, yabancı kuralı vs gibi şeylerin oluşturduğunu acun gibi çekirdekten yetişme bir iş adamının bilmemesi imkansız. bu fırıldak açıklamasının sebebinin yalnızca federasyona yanlamak olduğunu düşünüyorum.

    acun’un kendi kapitalist gerçekliğinde linklerden maç izleyen kişiler hırsız olabilir. ancak kimse imkanı varken varakbet kürekbet reklamları ile dolu 70 kere donan sitelerden maç izlemek istemez. gençken paris’e gittim ayağı çekerek istanbul’da partideyken çakma dünya kupası yayını yaparak 1998’de nitelikli dolandırıcılık yapmış biri olarak, gençlere hırsız muamelesi çekmesi kendi vicdanının sorunudur. farkında mı bilmiyorum ancak ülke gençlerinin evi yanmış gibi yurt dışında çözüm aramalarının nedeni, ülkedeki belli bir kaymak tabaka haricinde gelir adaletinin tarumar oluşudur. modern kahvehane olan kafeler dolup taşıyor işsiz gençler ile, zira gençler en azından bir kahve ile iki muhabbet derken zaman dolduruyor. yapabildikleri en büyük lüks aktivite bu artık. böyle bir ülkede lig neden değer kaybediyor değil de insanlar hırsız demek hedef saptırmaktır. acun bu işleri bıraksın, biraz daha genç hatun kovalayıp kaçırdığı gençliğin acısını çıkarsın, takımını yönetsin.

    hem ahlak gösterisi yapayım hem de dönemin güçlerine yanlayım diyerek siyasi ve ticari zekasını yine göstermiş acun. daha da yorum yazarım ancak pilot olmak istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın