• 7101
    galatasaray futbol takımı ile aralarındaki fark şu, fenerbahçe takımı ulaşabileceği maksimum seviyeyi görmüş durumda. fenerbahçe'nin moda tabirle tavanı bu. bundan yukarı çıkamaz. oynadıkları oyunun basitliği bunda büyük etken. basit oyunu iyi oyuncularla oynamak zaman isteyen bir şey de değil.

    galatasaray'ın ise tavanını bence okan hoca dahil kimse bilmiyor. 30 eylül 2023 galatasaray ankaragücü maçındaki galatasaray, bence özellikle rakiplerin gözünü inanılmaz derecede korkuttu. düşünün ki bu takımın zaha'sı daha %50'lerinde falan. ziyech kadroya giremedi. sene başından beri beğenmediğimiz angelino dün neden man city gördüğünü anlattı. sanchez 1.5 maçta becao hayranlarını dumura uğrattı, becao stoperse bu ne amk demişlerdir. icardi'si, torreira'sı, boey'i.. şimdi dikkat edin ikidir teknik direktörler çıkıp galatasaray ve fenerbahçe'nin ligin çok üstünde olduklarından, bu iki takımın başka bir klasmanda olduklarından bahsediyor. ama bence galatasaray ile fenerbahçe arasında da galatasaray lehine ciddi kalite farkı var.

    teknik direktör olsam galatasaray yerine fenerbahçe ile oynamak isterim. fenerbahçe'nin tedbirinin alınması çok daha kolay. ben galatasaray'ın bu sezon göt zoruyla kazandığı bir lig maçı hatırlamıyorum. her maç farkı kaçırdık diyoruz. bunların kazandıkları maçların en az yarısı ya zor bela, ya da hakemlerin ciddi hatalarıyla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın