• 99
    can havliyle oynayacak, galatasaray maçını çıkış maçı görecek bir manchester united'le oynayacağız. üstelik bu maç galatasaray açısından da united açısından da telafisi çok zor bir öneme sahip. biz bu maçı kaybedersek kağıt üzerinde 5. maça kadar 1 pauanda kalabiliriz ve gruptan çıkma şansımızı yine kağıt üzerinde kaybettiğimiz bir senaryoyla karşılaşabiliriz. çünkü bayern'le arka arkaya oynayacağımız maçlar duruyor. united de kaybederse ipleri galatasaray'a ve istanbul'daki maça bırakır ki kendilerinin hedef maçları zaten galatasaray maçları. beraberlik de galatasaray'ı çok üzmez ama united'i net hırpalar. psikolojik üstünlüğü de alırız.

    united çok eksikmiş, hazır değilmiş, çok kötüymüş. isterseniz bir de united taraftarına veya ten hag'a sorun. böyle bir bahane kabul edilebilir mi diye. kabul edilemez. galatasaray kağıt üzerinde milyar euroluk takımla 75 bin ingilizin önünde old trafford'da oynayacak. buradan bir united küçümsemesi çıkmamalı. bu maçın zorluk seviyesi ortada. hiç böylesi bizi bozmaya yönelik algılara gelmeyelim. tabi ki eksikleri kötülükleri varsa bunu taktiksel olarak kullanacağız. onlar da bizim eksiklerimize yoğunlaşacak. kora kor bir maç olacak ve allah'ın izniyle de oradan başımız dik bir şekilde çıkacağız.

    zaha okan hoca'ya ''sakın beni united deplasmanında yedek bırakma, ben o gün için yaşıyorum.'' diye net bir mesajı performansıyla verdi. ziyech hazır değil, tete ya da kerem başlar ama son 30 dakika onu sahaya atabiliriz. ben hocadan ayrıca pozisyonel ön liberolu 3'lü orta saha bekliyorum. kaan 6 numara, çift 8 kerem demirbay-torreira bekliyorum hocadan. benimki tahmin de değil biraz temenni. topu onlara bırakıp oynayacağız, ön alan presini hep değil ara ara yapacağız. maçın kilit faktörü kesinlikle bulduğumuzu değerlendirme becerimizde olacak. iyi oynamak hatta çok pozisyona girmek kurtarmaz. önceki maçlarımızın aksine bulduğumuzu lütfen atalım artık.

    son olarak bizde icardi ve zaha var. şöyle bir düşününce o kadar rahatlıyorum ki. ama takım olarak yeter ki en az onlar kadar mücadele edelim ve soğukkanlı olalım. inanın, galibiyet fırsatı ayağımıza bir şekilde gelecektir. gerisi takdiri ilahi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın