• 1313
    şu ana kadar en fazla süre alan ve takımın kilit isimleri bruno fernandes, casemiro ve rashford oldu. sırasıyla bu isimlerin güçlü ve zayıf yönlerini inceleyelim.

    bruno fernandes

    şu ana kadar kupa maçı hariç tüm maçlarda 90 dakika süre aldı ve bu süreler boyunca 2 gol 2 asist ile takıma katkıda bulunarak en skorer isim oldu. forvet arkası mevkisinde ağırlıklı olarak forma giydi. defansın arkasına attığı ince paslar en önemli özelliği.

    son derece teknik, pas yeteneği yerden ve havadan muhteşem ve şut yeteneği üst düzey bir oyuncu olsa da driblingleri çok kaliteli değil ve güçsüz bir oyuncu. pozisyon almada sorun yaşayan bir oyuncu. doğru zamanda doğru yerde olamayabiliyor ve kafa vuruşu gerçekten yok gibi bir şey. yani mükemmel ve kusursuz biri değil.

    bu bölgede defansın önünde kaan ayhan oynatilabilir. kaan pozisyon alma yeteneği, gücü ve kafa vuruşu ile kendisi ile başa çıkabilir. top kapma yeteneği de iyi olduğu için driblingleri çok da iyi olmayan bruno'ya el frenini çektirebilir.

    casemiro

    tüm maçlarda oynadı ve takımın en önemli ismi olarak gözüküyor. manchester'ın kalbi ve akciğeri.
    mental ve fiziksel özellikleri mükemmel. uzun pasları harika ve kesiciliği ve gücü özellikle çok iyi. buna göre forvet arkasında oynayacak oyuncularımız tam hazır olmadıkları için 4-2-3-1 yerine 4-3-3 çikmamiz daha mantıklı olur.

    kendisinin zayıf noktası top sürme yeteneği gibi gözüküyor. driblingleri mükemmel değil. ayrıca asıl görevi top kazanmak olsa da manu'da oyun kurma görevini de üstlenmek zorunda kalıyor ve bu sıkıntılara neden oluyor, hatalar yapıyor.

    torreira ile bire-bir oynatilarak orta sahada casemiro'ya üstünlük kurabiliriz. ben bu konuda torreira'ya güveniyorum ve hatta bu maçtan sonra manchester'in transfer listesine bile girebileceğini düşünüyorum.

    rashford

    defansin arkasına sarkarak geçen bir premier lig kariyeri. bu konuda harika. eğer sol kanatta oynatilirsa hiç korkmaya gerek yok. çünkü o bölgede sacha boey, rashford'un hakkından ve hakkaniyetinden gelecektir.

    muhtemel 11

    en önemli futbolcuları hakkındaki görüşlerim bu şekilde. eğer önlem alarak çıkmayı düşünüyorsak orta 3'lümüz kaan ayhan - torreira - demirbay olmalıdır.

    hücum hattımız ise zaha - kerem - icardi bu maça uygun 3'lü olacaktır.

    defans hattımız ise
    abdulkerim - nelsson - davinson - sacha boey şekline olmalıdır. ama ben okan hoca'nın angelinho'yu oynatmak zorunda kalacağını düşünüyorum. sanırım bu konuda kendisine verilen sözler var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın